bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek advies voor zelfstandige ondernemers

Bent u op zoek naar een gedegen hypotheek advies als zelfstandig ondernemer? Als u een variabel inkomen uit ondernemerschap heeft of bijvoorbeeld minder dan drie jaar geleden bent gestart, dan maakt u bij de gemiddelde bank, verzekeraar of hypotheek adviseur weinig kans op een hypothecaire financiering voor uw woning.

HuisGarant is gespecialiseerde in zelfstandige ondernemers vraagstukken en gaat verder bij het onderzoeken van de hypothecaire financiering voor uw nieuwe woning. Vul vrijblijvend het hypotheek advies - zelfstandig ondernemer aanvraagformulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt dan contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Geen hypotheek via de gemiddelde hypotheek adviseur
Reguliere geldverstrekkers en hypotheek adviseurs zien u al gauw als een ‘hoge risico categorie klant’, wanneer u niet in loondienst bent en zelfstandige werkzaamheden uitvoert. Uw variabele inkomen zien zij als een onzekere factor. Bij veel hypotheek adviseurs ontbreekt hiernaast veelal de kennis en ervaring om uw cijfers te interpreteren. Hierdoor is het moeilijk een goed oordeel te vellen over de hoogte en de continuïteit van uw inkomen als zelfstandig ondernemer.

Een HuisGarant hypotheek advies voor zelfstandige ondernemers
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs kijken ruimer naar het begrip ‘inkomen’ en zijn gespecialiseerd in het analyseren en beoordelen van hypotheek aanvragen voor zelfstandige ondernemers.

Uw bij HuisGarant aangesloten zelfstandige ondernemer hypotheek adviseur heeft zich naast de hypotheek advisering voor de ‘reguliere markt’ ook toegespitst op de advisering van klanten in de niet reguliere hypotheekmarkt. Uw adviseur werkt hierbij zowel met reguliere hypotheek verstrekkers als met gespecialiseerde hypotheek verstrekkers, die zich onderscheiden door een flexibel acceptatiebeleid voor zelfstandige ondernemers (zoals voor zelfstandigen, ZZP’ers, freelancers, DGA’s, startende ondernemers en zelfstandige interim managers, ICT’ers en consultants).

Totstandkoming hypotheek advies voor zelfstandige ondernemers
Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur probeert u in eerste instantie altijd eerst onder te brengen bij een van de reguliere hypotheekverstrekkers in Nederland. De kans bestaat dat u hierdoor een reguliere hypotheek krijgt met een marktconforme hypotheek rente. En mocht u hier geen reguliere hypotheek kunnen krijgen, omdat de reguliere hypotheekverstrekkers uw ondernemerssituatie te risicovol vinden, dan bekijkt uw hypotheek adviseur de mogelijkheden via gespecialiseerde hypotheekverstrekkers.

Doorgaans betaalt u, afhankelijk van uw ondernemers- en inkomens situatie, bij deze gespecialiseerde hypotheek verstrekkers tijdelijk een wat hogere rente. Dit komt omdat er hier een extra risico opslag wordt gehanteerd. Zodra uw inkomens situatie structureel is gewijzigd, kunt u hierna (veelal binnen 3 tot 5 jaar) weer overstappen op een reguliere hypotheek.

Ook heeft u natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om toch te wachten met het kopen van de woning tot u bijvoorbeeld wel een vast inkomens patroon heeft of drie jaarcijfers kunt overleggen, om zodoende alsnog een reguliere hypotheek te kunnen krijgen. Uw hypotheek adviseur zal u in het advies traject uitgebreid informeren over uw mogelijkheden.

Vul vrijblijvend het hypotheek advies - zelfstandig ondernemer aanvraagformulier in. Een hypotheek adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de eerste hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Vraag advies bij hypotheek voor zelfstandige ondernemers Wanneer u als zelfstandig ondernemer een hypotheek wilt afsluiten doet...
  2. Hypotheek voor zelfstandige ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een huis...
  3. Een hypotheek voor zelfstandige ondernemers Heeft u als ondernemer een bedrijfspand of woning op het...
  4. Hypotheek adviseur voor zelfstandige ondernemers Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur voor zelfstandige...
  5. Hypotheek offerte voor zelfstandige ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een passende...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)