bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek adviseur voor freelancers

Heeft u als freelancer een bedrijfspand of woning op het oog? En kunt u als freelancer bijvoorbeeld nog geen jaarcijfers overleggen van 3 opeenvolgende jaren? Kom dan in contact met een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur voor freelancers.

Het is voor freelancers doorgaans erg lastig een hypotheek te krijgen. Wanneer u geen stabiel inkomen heeft krijgt u veelal automatisch een negatief hypotheek advies via de bank of het intermediair. Dat is veelal onterecht vinden de bij HuisGarant aangesloten freelancer hypotheek adviseurs.

Een hypotheek adviseur voor freelancers via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten ‘hypotheek adviseurs voor freelancers’ zijn van mening dat als u gewoon uw maandelijkse hypotheek kunt betalen, u een hypotheek moet kunnen afsluiten, oversluiten of verhogen. Zij zijn als een van de weinige adviseurs in Nederland gespecialiseerd in het bieden van een passende freelancer hypotheek offerte. Doordat zij een hoge mate van ondernemers specialisme hebben opgebouwd kunnen zij uw freelance situatie uitstekend beoordelen. Hiernaast hebben zij toegang tot nagenoeg alle hypotheekverstrekkers van Nederland.

Kom in contact met een hypotheek adviseur voor freelancers door het invullen van het hypotheek aanvraag formulier. Uw freelancer hypotheek adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Wanneer uw interesse is gewekt dan maakt u een vervolgafspraak om uw freelancer hypotheek mogelijkheden verder in kaart te brengen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek offerte voor freelancers Bent u freelancer en krijgt u bij de bank of...
  2. Een hypotheek voor freelancers Bent u zich als freelancer aan het oriënteren op een...
  3. Hypotheek voor freelancers Bent u als freelancer op zoek naar een hypotheek? Freelancers...
  4. Hypotheek voor freelancers aanvragen Een hypotheek voor freelancers vraagt om specifieke kennis. Kennis die...
  5. Hypotheek voor freelancers Wordt u door de bank of uw hypotheek intermediair gevraagd...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)