bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Gespecialiseerde hypotheek adviseur zelfstandigen

Heeft u gekozen voor het ondernemerschap en zoekt u een hypotheek adviseur als zelfstandig ondernemer? Zoals u beginnen tegenwoordig steeds meer mensen voor zichzelf. De kleinschalige ondernemingen en dienstverlenende bureaus schieten als paddenstoelen uit de grond. Er zijn veel zelfstandige beroepen waarin u als zelfstandig ondernemer een prima boterham kunt verdienen.

Maar al gaan de zaken nog zo goed, juridisch gezien bent en blijft u een privé-persoon met alle aansprakelijkheidsrisico’s van dien. De grote financiële instellingen zijn zich daar heel goed van bewust en nemen veelal bij voorbaat geen risico’s en concentreren zich liever op reguliere klanten. Uw aanvraag wordt daarom in de meeste gevallen geweigerd…

HuisGarant kijkt verder
Dit is onterecht vinden de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs. Treedt daarom via HuisGarant in contact met een hypotheek adviseur zelfstandig ondernemerschap. Vul hiervoor het hypotheek aanvraagformulier in. U krijgt vervolgens vrijblijvend een hypotheek adviseur-zelfstandig hypotheek specialist toegewezen die kijkt naar uw persoonlijke én zakelijke situatie en de mogelijkheden om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen.

Banken niet altijd goed op de hoogte
Over de financiële vooruitzichten van een huisarts, tandarts of advocaat zijn banken natuurlijk goed geïnformeerd. Deze zelfstandigen zullen bij een hypotheekaanvraag maar zelden op weerstand stuiten. Anders ligt het met gespecialiseerde beroepen en vakgebieden die voor de bankmedewerker weinig inzichtelijk zijn.

Een gespecialiseerd hypotheek adviseur zelfstandig ondernemerschap
Door uw situatie van alle kanten te laten bekijken door een deskundige hypotheek adviseur/specialist voorkomt u teleurstelling. Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur-zelfstandig ondernemer specialist weet precies welke haken en ogen er zitten aan het zelfstandig ondernemerschap. Maar ook weet hij dat er méér wegen naar Rome leiden en hoe die te bewandelen.

Niet twee zelfstandigen verkeren in dezelfde situatie. Juist dat maakt een grondige evaluatie van uw persoonlijke en zakelijke omstandigheden zo belangrijk. Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur bekijkt samen met u wat mogelijk en haalbaar is en baseert daarop zijn hypotheek advies. Zo mogen de maandlasten u, ook bij een wisselend inkomen, geen slapeloze nachten bezorgen, en dienen de voorwaarden zo gunstig mogelijk te zijn. Bovendien wordt bij een individueel advies niet alleen naar uw zakelijke situatie gekeken, maar ook naar uw privé. Uw gezin mag nooit de dupe worden van een dergelijke langlopende verplichting als een hypotheek.

Flexibel acceptatiebeleid voor zelfstandigen
Elke bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur-zelfstandig ondernemer specialist is volledig thuis in de problematiek die ZZP’ers, freelancers, startende ondernemers en DGA’s tegenkomen bij hun hypotheekaanvraag. Zij werken daarom ook samen met zowel de grote reguliere hypotheekverstrekkers als met maatschappijen die een soepeler acceptatiebeleid kennen. Afhankelijk van uw individuele situatie zal uw hypotheek adviseur zelfstandig ondernemerschap een aantal van deze partijen vragen om een scherpe offerte uit te brengen. Samen met hem kiest u voor de meest aantrekkelijke bieding. Een hypotheek die in alle opzichten bij uw zelfstandig ondernemerschap past!

Wat zijn UW mogelijkheden?
Vraag een vrijblijvend hypotheekadvies voor zelfstandige ondernemers aan bij HuisGarant. Als u het zelfstandigen hypotheek aanvraag formulier invult, neemt een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur contact met u op om uw specifieke situatie en de mogelijkheden van een hypotheek voor zelfstandigen te bekijken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een zelfstandigen hypotheek oplossing Een zelfstandigen hypotheek is via de gemiddelde bank of hypotheekadviseur...
  2. Een hypotheek voor zelfstandigen Heeft u als zelfstandig ondernemer een huis of bedrijfspand op...
  3. Een gespecialiseerde DGA hypotheek adviseur Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder op zoek naar een...
  4. Een gespecialiseerde ondernemer hypotheek adviseur Bent u als ondernemer op zoek naar een hypotheek voor...
  5. Gespecialiseerde hypotheek freelancer adviseur Wilt u een hypotheek en bent u freelancer, dan is...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)