bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek als zelfstandige

Als u als zelfstandige werkt, is het vaak lastig om een hypotheek te krijgen bij een reguliere geldverstrekker. Lastig, want ook u wilt leuk wonen. HuisGarant helpt u als zelfstandige graag aan een hypotheek.

Zelfstandig zijn is heerlijk. U heeft geen baas waar u verantwoording aan af hoeft te leggen en u kunt sneller van een dubbeltje een kwartje maken. Alleen maar voordelen zou u zeggen, totdat u uw welverdiende geld in uw droomhuis of een bedrijfspand wilt stoppen. Dan loopt u tegen het probleem aan dat veel hypotheekverstrekkers geen hypotheek voor zelfstandigen willen verstrekken. Ze vinden uw variabele inkomen vaak te risicovol. Daarnaast stellen zij strenge eisen zoals het overleggen van drie positieve jaarcijfers. Ook al is uw inkomen als zelfstandige ruim toereikend om de hypotheeklasten te dragen, banken en intermediairs zullen uw hypotheekaanvraag als zelfstandige niet snel in behandeling nemen. Of u krijgt een offerte waarbij de rente exorbitant hoog is.

Een hypotheek als zelfstandige via HuisGarant
HuisGarant werkt samen met de meeste van de onafhankelijke hypotheekadviseurs in Nederland die zijn gespecialiseerd in een hypotheek voor zelfstandigen. Deze adviseurs kijken verder dan normaal en zijn uitstekend op de hoogte van de veranderingen in de markt en alle eisen. Een hypotheek is maatwerk en vraagt om specifieke kennis en ervaring. De bij HuisGarant aangesloten adviseurs beschikken hierover en inventariseren nauwkeurig uw situatie en mogelijkheden voor een hypotheek voor u als zelfstandige. Het overleggen van drie positieve jaarcijfers is hierbij minder van belang.

Offerte voor zelfstandige hypotheek
Nadat de adviseur uw gegevens en financieel plaatje compleet heeft, worden er bij diverse -in hypotheek voor zelfstandigen gespecialiseerde- geldverstrekkers offertes voor u opgevraagd. Zij hanteren een flexibel acceptatiebeleid. Hierbij geldt als uitgangspunt een hypotheek met gunstige voorwaarden, lage rente en maandlasten. Uit dit aanbod kunt u als zelfstandige de hypotheek kiezen die het beste bij u past.

Ook uw mogelijkheden weten?
HuisGarant heeft al vele zelfstandigen aan een aantrekkelijke en voordelige hypotheek geholpen. Heeft u voldoende inkomsten om de maandlasten te betalen, vraag dan een vrijblijvend hypotheekadvies voor zelfstandigen aan bij HuisGarant. Als u het hypotheek aanvraag formulier voor zelfstandigen invult, neemt een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur vervolgens contact met u op om uw specifieke situatie en de mogelijkheden van een hypotheek voor zelfstandigen te bekijken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor zelfstandige ondernemers Wanneer u een als zelfstandige een hypotheek wilt afsluiten, dan...
  2. Nieuwe oplossingen voor zelfstandige hypotheek U bent eigen baas en op zoek naar een zelfstandige...
  3. Hypotheek zelfstandige advies: oplossingsgerichte aanpak Als via deze website een aanvraagformulier binnenkomt voor een hypotheek...
  4. Hypotheek voor zelfstandige problemen? Heeft u bijvoorbeeld een éénmansbedrijf of werkt u als freelancer...
  5. HuisGarant helpt zelfstandige aan passende hypotheek Bent u ook eigen baas en regelt u uw eigen...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)