bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Uw hypotheek berekenen als ondernemer

Als zelfstandig ondernemer, ZZP-er, freelancer of DGA stuit u vaak op allerlei bezwaren bij het indienen van een hypotheekaanvraag. Wordt uw aanvraag geweigerd dan voelt u zich op zijn zachtst gezegd onheus behandeld. Vooral als u de indruk hebt dat er niet echt serieus naar uw situatie is gekeken. Bespaar uzelf een dergelijke teleurstelling en laat eerst uw hypotheek berekenen door een ondernemer adviseur van HuisGarant. Deze kan precies inschatten hoe reëel uw mogelijkheden zijn en vraagt namens u vrijblijvend offertes aan bij diverse hypotheekverstrekkers. U hoeft dus niet zelf met uw aanvraag langs diverse banken te gaan.

Wilt u nu direct weten hoe wijd uw armslag is, vul dan het hypotheek berekenen ondernemer aanvraagformulier in, waarna één van onze adviseurs contact met u op zal nemen. Of lees eerst verder over uw mogelijkheden en het flexibele acceptatiebeleid van HuisGarant:

Het totaalplaatje telt bij HuisGarant
De meeste geldverstrekkers focussen op zekerheid. Hun voorkeur gaat uit naar mensen met een vaste aanstelling of een langlopend contract, waarvoor de hypotheekruimte in vaste rekentabellen is vastgelegd. Een hypotheek berekenen voor ondernemers vraagt om een veel persoonlijker benadering en wordt bovendien als risicovol beschouwd. Hoe geheel anders is de insteek van HuisGarant: onze adviseurs bekijken uw situatie van alle kanten, letten minder op de kleine regeltjes, het is vooral het totaalplaatje wat telt.

Laat vrijblijvend uw hypotheek berekenen als ondernemer
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs zijn als een van de weinige adviseurs in Nederland volledig op de hoogte van ondernemer hypotheek vraagstukken en kunnen uw slagingskans uitstekend evalueren. Zij hebben tevens een goede entree bij alle gespecialiseerde hypotheekverstrekkers die actief zijn op de Nederlandse markt. Als alle gegevens zijn geïnventariseerd zal uw adviseur samen met u een hypotheek berekenen die bij uw ondernemer situatie past. Een hypotheek met haalbare maandlasten en tegen een zo laag mogelijk rentetarief, die rekening houdt met wisselende inkomsten en ruimte laat voor een plezierig privé bestaan. Want we gaan ervan uit dat ook u werkt om te leven en niet wakker wilt liggen van de zorgen!

Offerte aanvraag bij meerdere maatschappijen
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur zal verschillende maatschappijen vragen om een offerte uit te brengen. Op basis van zijn bevindingen dient hij vrijblijvend een goed onderbouwde hypotheekaanvraag in bij geldverstrekkers met de laagste rentetarieven en de meest gunstige voorwaarden. Naast de grote bekende financiële instellingen zijn er ook hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid ten opzichte van ondernemers en zelfstandigen. Uw specifieke omstandigheden zullen hem doen besluiten bij wie uw aanvraag de grootste kans van slagen heeft.

Wilt u vrijblijvend een hypotheek berekening als ondernemer?
Wilt u een objectief en vrijblijvend advies met betrekking tot uw hypotheekmogelijkheden, vul dan het hypotheek berekenen ondernemer aanvraagformulier in. Ook in uw eigen regio is een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur gevestigd. Deze neemt zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. DGA hypotheek online berekenen Bent u Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) van uw eigen BV?...
  2. Het maximaal hypotheek bedrag voor de ondernemer U weet ongetwijfeld dat voor u als ondernemer andere kredietnormen...
  3. Een gespecialiseerde ondernemer hypotheekverstrekker Bent u als zelfstandig ondernemer (freelancer, DGA, startend ondernemer, ZZP-er...
  4. Een hypotheek als startend ondernemer Wilt u een hypotheek als startend ondernemer, maar kunt u...
  5. Een gratis ondernemer hypotheek offerte Wilt u als ondernemer (zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)