bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek BKR oplossing in het verschiet

U kent ongetwijfeld het zinnetje “Toetsing en registratie bij BKR in Tiel”. Het is een vast onderdeel van de kleine lettertjes bij verleidelijke leningen, acties van creditcard maatschappijen en autofinancieringen. Dat ook postorderbedrijven, mobiele telefoon aanbieders en leasemaatschappijen uw eventuele betalingsachterstand in Tiel laten noteren is minder bekend.

Het hypotheek BKR probleem
Wie tijdelijk financiële problemen heeft gehad kan daardoor zomaar een BKR notering hebben. Soms ongemerkt en onbewust, tót het moment dat u een belangrijke financiële transactie wilt doen. Zoals het afsluiten van een hypotheek. Want een hypotheek en BKR notering gaan in de financiële wereld maar moeizaam samen.

BKR registratie blijft lang zichtbaar
Ook al is de betreffende betalingsachterstand al lang verleden tijd, dan nog blijft deze bij toetsing jarenlang zichtbaar. Vraagt u een hypotheek aan bij een reguliere geldverstrekker dan gaan in dat geval onmiddellijk alle alarmbellen rinkelen. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek BKR adviseurs vinden dit niet terecht en kijken liever naar uw huidige situatie en uw toekomst. Daarom heeft HuisGarant zich gespecialiseerd in hypotheken voor mensen met een BKR notering.

Staat ook u in Tiel genoteerd, lees dan snel verder of vul direct het hypotheek BKR aanvraagformulier in. Eén van onze hypotheekadviseurs zal daarna persoonlijk contact met u opnemen.

De positieve benadering van HuisGarant
Het is geen prettige ervaring als een hypotheek vanwege een BKR notering wordt geweigerd. Hebt u dat ooit meegemaakt, dan zal de positieve manier waarop HuisGarant uw situatie benadert zeker een verademing zijn. Onze gespecialiseerde hypotheek & BKR adviseurs kijken niet zozeer naar de problemen die achter u liggen als wel naar uw betalingsmogelijkheden van vandaag en morgen. Zien uw huidige omstandigheden er gezond uit dan gaan zij samen met u voor een hypotheek BKR oplossing!

Gespecialiseerd in hypotheek BKR oplossingen
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs zijn helemaal thuis in deze problematiek en hebben al vele mensen aan een hypotheek en BKR oplossing kunnen helpen. Omdat zij zich grondig in uw situatie verdiepen komen zij tot een goed onderbouwd advies, wat van doorslaggevende betekenis kan zijn bij de acceptatie van uw hypotheekaanvraag. Dat kan bij een van de grote reguliere financiële instellingen zijn. Maar ook bij een hypotheekverstrekker die zich soepeler opstelt ten opzichte van mensen met een BKR notering.

BKR notering en tóch een hypotheek!
Wilt u weten wat uw hypotheek BKR mogelijkheden zijn, vul dan rechtstreeks het hypotheek offerte formulier in. Een hypotheek adviseur gespecialiseerd in BKR hypotheek vraagstukken neemt dan contact met u op en maakt een afspraak om de situatie uitgebreid met u door te spreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. BKR notering hypotheek Heeft u een of meer BKR notering(en) en toch een...
  2. Een hypotheek met BKR notering Bent u op zoek naar een hypotheek met BKR notering?...
  3. Hypotheek met BKR oplossing Bent u op zoek naar een ‘hypotheek met BKR oplossing‘?...
  4. Een hypotheek BKR oplossing via HuisGarant Bent u op zoek naar een gunstige hypotheek BKR oplossing?...
  5. Een BKR hypotheek oplossing Krijgt u geen hypotheek door een of meer BKR coderingen...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)