bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek BKR a2

Wilt u een nieuw huis kopen maar heeft u een BKR a2 notering? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk moeite met het vinden van een passende hypotheek. Dit is omdat een BKR a2 notering inhoudt dat u een betalingsachterstand heeft of heeft gehad. Veel banken en hypotheekverstrekkers durven u dan, hoe onterecht soms ook, geen hypotheek te verstrekken. HuisGarant doet dat wel!

Speciale bkr a2 hypotheken
Gelukkig zijn er ook uitzonderingen. Er zijn namelijk ook hypotheekadviseurs en verstrekkers die verder kijken dan een rood signaal. Bij hen is het wel mogelijk om een hypotheek te krijgen, of u nu een BKR a2 hypotheek heeft of niet. HuisGarant is gespecialiseerd in hypotheken voor mensen met een BKR a2 notering. Lees daarom snel verder of vraag direct een offerte aan.

Doel van BKR-notering
Hoe vervelend het ook kan zijn, de BKR-notering als systeem bestaat niet voor niets. Het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel streeft namelijk twee doelen na. Allereerst het helpen voorkomen dat mensen meer financiele verplichtingen aangaan dan zij redelijkerwijs aan kunnen. Zij beschermen daarmee de consumenten zelf. Ten tweede beschermt de instantie ook geldverstrekkers en financiers. Ook u heeft hier baat bij, want hoe minder wanbetalers van een hypotheek, des te minder u hoeft op te draaien voor de schulden van derden. Zoals u zult begrijpen worden deze kosten (schulden) gewoon doorberekend in de vorm van hogere rentepercentages voor alle (nieuwe) klanten.

Betekenis van BKR a2 notering
Een BKR a2 notering houdt zoals gezegd in dat iemand in het verleden zijn betalingsverplichtingen niet op tijd is nagekomen. Wanneer u een hypotheekaanvraag doet bij de gemiddelde hypotheekverstrekker, zal deze uw financiele reputatie nagaan bij het BKR in Tiel. Als hier wordt gemeld dat u een BKR a2 notering heeft, gaat er bij de hypotheekverstrekker een spreekwoordelijk waarschuwingslampje branden. Hij zal zich afvragen: zal deze persoon bij mij wel zijn betalingsverplichtingen nakomen? De meeste adviseurs zullen daarbij eieren voor hun geld kiezen door een hypotheek aanvraag af te wijzen.

HuisGarant kijkt verder!
Er zijn wel 1001 redenen te verzinnen waarom u een a2 notering heeft gekregen bij het BKR. Zo kunnen uw rekeningen verkeerd zijn geadresseerd na een verhuizing of scheiding. Of zijn er rekeningen verstuurd waar u het terecht niet mee eens bent, en ook administratiefouten behoren tot de mogelijkheden. Het is dus zeer goed mogelijk dat u ondanks uw a2 notering wel de maandlasten kunt dragen van een hypotheek. Daarom werkt HuisGarant met professionele hypotheek adviseurs met bijzonder veel BKR hypotheek kennis. Zij gaan na of u over voldoende draagkracht beschikt om uw maandelijkse hypotheek lasten te betalen. Uw notering is hierbij minder van belang en zij hanteren dan ook een flexibeler acceptatiebeleid.

Is een BKR a2 hypotheek voor u mogelijk?
Ook al heeft u een a2 notering, bij HuisGarant is een hypotheek in veel gevallen gewoon mogelijk. Neem daarom snel contact op met een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur. Zij kunnen u uitstekend adviseren en beschikken bovendien over de juiste ingangen binnen de hypotheekwereld om u te helpen aan een passende hypotheek. Ze regelen voor u een BKR a2 hypotheek met de laagst mogelijke hypotheeklasten en de beste voorwaarden, die het beste bij uw situatie past.

Vrijblijvend advies op maat!
Dagelijks helpen de adviseurs van HuisGarant mensen met een BKR-notering aan een hypotheek. Vraag dus vandaag nog vrijblijvend een offerte aan via het BKR a2 hypotheek aanvraagformulier. Een hypotheekadviseur neemt vervolgens vrijblijvend contact met u op om de BKR hypotheek mogelijkheden te bekijken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek met BKR notering Bent u op zoek naar een hypotheek met BKR notering?...
  2. BKR notering hypotheek Heeft u een of meer BKR notering(en) en toch een...
  3. Een hypotheek BKR oplossing in het verschiet U kent ongetwijfeld het zinnetje “Toetsing en registratie bij BKR...
  4. Wat te doen bij een negatieve hypotheek BKR toetsing? Wilt u een hypotheek afsluiten of verhogen en scoort u...
  5. Hypotheek ondanks BKR notering Wilt u een hypotheek ondanks BKR notering afsluiten? Ofwel wilt...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)