bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek BKR adviseur

Krijgt u geen hypotheek door een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet Registratie en bent u op zoek naar een ‘hypotheek BKR adviseur‘? Mogelijk bent u er reeds achter gekomen dat financiële instellingen en hypotheek adviseurs er niet om staan te springen u een hypotheekvoorstel te doen. Zij wijzen uw hypotheek verzoek af omdat ze u veelal direct indelen in een doelgroep die in de regel een ‘lage betalingsmoraal’ heeft…

De bij HuisGarant aangesloten Erkende hypotheek adviseurs mogen zich officieel ‘hypotheek BKR adviseurs’ noemen en kijken verder. Zij hebben reeds vele tientallen mensen geholpen aan een hypotheek met BKR codering(en) en werken door heel Nederland.

Aanvraag hypotheek advies of offerte
Vraag direct een BKR hypotheek advies of offerte aan via een ‘hypotheek BKR adviseur’. Vul hiervoor het hypotheek advies of offerte aanvraagformulier in. Wanneer u het formulier heeft ingevuld neemt een hypotheek adviseur vrijblijvend contact met u op om een hypotheek inventarisatie voor u te maken.

Een codering bij Bureau Krediet Registratie in Tiel
Nagenoeg alle leningen die u aangaat worden geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Deze registratie is van belang voor de hoogte van de hypotheek die u kunt krijgen. Daarnaast registreert het BKR of u de aflossing op uw lening(en) op tijd voldoet. Is dit niet het geval dan kunt u een ‘A codering’ ofwel een achterstandscodering krijgen. Met deze achterstandscodering is het doorgaans erg ingewikkeld om een hypotheek te krijgen.

Uw hypotheek BKR adviseur kijkt verder
In plaats van uw BKR achtergrond als criterium te nemen, kijkt uw ‘hypotheek BKR adviseur’ naar uw toekomst. Op een betrouwbare wijze wordt een inventarisatie van uw hypotheekmogelijkheden gemaakt. Op deze wijze wordt de meest geschikte hypotheek voor u gezocht.

De werkwijze van uw hypotheekadviseur
In Nederland zijn circa 70 reguliere hypotheekverstrekkers actief. Uw hypotheek adviseur onderzoekt allereerst de mogelijkheden via reguliere hypotheekverstrekkers. Afhankelijk van de zwaarte van uw BKR codering is de kans aanwezig dat u hierbij een reguliere hypotheek met marktconforme rente krijgt.

En wordt u uiteindelijk niet geholpen via een reguliere hypotheekverstrekker? Dan bekijkt uw hypotheek adviseur de mogelijkheden via BKR gespecialiseerde hypotheekverstrekkers. Deze werkwijze is volledig objectief en betrouwbaar.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Zoekt u een BKR adviseur? Hypotheek adviseurs Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  2. Een BKR hypotheek adviseur Krijgt u lastig een hypotheek door een of meer BKR...
  3. BKR hypotheek offerte aanvraag via een BKR hypotheek adviseur Krijgt u geen hypotheek voor een eigen huis door een...
  4. Huis kopen met BKR Wilt u een huis kopen met een BKR registratie in...
  5. Hypotheek met bkr Banken en hypotheek adviseurs staan er doorgaans niet om te...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)