bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek met BKR codering

Heeft u een BKR codering en lukt het u niet om een hypotheek te krijgen? Geen probleem bij HuisGarant! Wij zorgen ervoor dat u, ondanks u BKR codering, toch een hypotheek kunt afsluiten.

Het komt u waarschijnlijk bekend voor. U wilt een hypotheek afsluiten, maar loopt steeds tegen het probleem aan dat u een BKR codering bij Bureau Krediet Registratie in Tiel heeft. Indien u een hypotheek met BKR codering wilt, staat u bij de meeste hypotheekverstrekkers onmiddellijk voor een dichte deur. Zij nemen uw hypotheekaanvraag in de meeste gevallen niet eens in behandeling. U zou er moedeloos van worden en denken dat een hypotheek verkrijgen met BKR codering een onmogelijke opgave is. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs kunnen u echter in de meeste gevallen wel aan een hypotheek helpen. Heeft u een A1, A2 of A3 codering, dan bent u bij ons aan het juiste adres. En zelfs met een A4 codering kunnen onze adviseurs u soms verder helpen.

Specialisten in een hypotheek met BKR codering
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs werken nauw samen met alle hypotheekverstrekkers die zijn gespecialiseerd in een hypotheek met BKR codering. Samen met u bekijkt een adviseur welke BKR hypotheek mogelijkheden er zijn en zal vervolgens uw aanvraag voor een hypotheek met BKR codering in behandeling nemen. Uw aanvraag zal vervolgens worden ingediend bij verschillende acceptatie afdelingen van geldverstrekkers.

Waarom bij HuisGarant wel een hypotheek met BKR codering
U zult zich afvragen waarom het via ons wel mogelijk is een hypotheek te krijgen ondanks uw BKR codering. Dat komt omdat de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs samenwerken met geldverstrekkers die verder kijken dan de meeste hypotheekverstrekkers. Er zijn genoeg voorbeelden te noemen waarom u via HuisGarant wel een hypotheek kunt krijgen.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u uw maandelijkse lasten gewoon kunt betalen, ook al heeft u een BKR codering. Of u heeft een gegronde reden om een betalingsachterstand te hebben, bijvoorbeeld doordat uw rekeningen na uw verhuizing nog op uw oude adres werden bezorgd en u ze hierdoor niet heeft kunnen betalen. Dan heeft u een BKR codering, maar kunt een hypotheek gewoon betalen. Het kan ook zijn dat u rekeningen niet heeft betaald, omdat deze onterecht waren of uw BKR codering binnenkort vervalt. Dat zijn voor de bij HuisGarant aangesloten adviseurs voor een hypotheek met BKR codering geen redenen om uw aanvraag niet in behandeling te nemen.

Ook uw mogelijkheden weten?
Heef u een BKR codering en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Vul dan het BKR hypotheek aanvraag formulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur neemt vervolgens vrijblijvend contact met u op om uw specifieke situatie en de mogelijkheden van een hypotheek met BKR codering te bekijken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek met BKR codering Bij de meeste hypotheek aanbieders wordt u geweigerd wanneer u...
  2. BKR codering hypotheek Heeft u een of meer BKR codering(en) en toch een...
  3. Hypotheek met BKR codering in Tiel Zoekt u een hypotheek met BKR codering? Dan bent u...
  4. Een BKR codering hypotheek oplossing Heeft u ondanks een BKR codering een hypotheek nodig voor...
  5. Hypotheek rente met een BKR codering in Tiel Heeft u een of meer BKR coderingen en krijgt u...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)