bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek met BKR offerte

Waarschijnlijk bent u er al achter gekomen dat geldverstrekkers er niet om staan te springen u een ‘hypotheek met BKR offerte‘ aan te bieden vanwege uw achterstandscodering. Een achterstandscodering, ook wel A, A1, A2 of A3-codering genoemd, betreft een opgelopen betalingsachterstand met betrekking tot een krediet of lening. Wanneer u een BKR codering heeft, dan heeft dit veelal tot gevolg dat hypotheek adviseurs u niet willen ondersteunen met het afsluiten van een hypotheek.

HuisGarant kijkt verder
Voor het realiseren van een BKR hypotheek offerte kijken onze adviseurs naar uw specifieke situatie. Wij beseffen ons hierbij goed dat het financieel nu eenmaal wel eens kan tegenzitten in een bepaalde periode van uw leven. Als gevolg van een financieel minder gunstige tijd, ontslag of bijvoorbeeld een scheiding…

HuisGarant werkt met gespecialiseerde BKR hypotheek adviseurs die uw financiële situatie met u doornemen. Om vervolgens te kijken of zij een scherpe ‘hypotheek BKR offerte‘ voor u kunnen aanvragen via een reguliere of gespecialiseerde geldverstrekker.

In plaats van uw BKR registratie(s) als maatstaf te nemen, kijk uw hypotheek adviseur met u vooruit. Op een deskundige en objectieve wijze wordt een inventarisatie gemaakt van uw financiële toekomst. Op deze wijze wordt de best passende hypotheek met BKR offerte voor u gevonden.

Vraag een gratis hypotheekofferte aan door het invullen van het hypotheek BKR offerte formulier. Een gespecialiseerde BKR hypotheek adviseur in uw regio neemt vervolgens telefonisch contact met u op en zal alles op alles zetten om alsnog een uitstekende hypotheek voor u te realiseren.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Ontvang een BKR hypotheek offerte Krijgt u geen hypotheek door een of meerdere BKR coderingen...
  2. Gratis BKR hypotheek offerte Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  3. Online BKR hypotheek offerte aanvraag Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  4. ZZP hypotheek offerte Bent u als Zelfstandige Zonder Personeel voor de aankoop van...
  5. De mogelijkheden van een ondernemer hypotheek offerte Ondervindt u als ondernemer hinder bij uw zoektocht naar een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)