bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek met BKR registratie

Uw bank of hypotheek adviseur verleent u veelal onterecht geen medewerking bij het afsluiten van een hypotheek, door een BKR registratie bij Bureau Krediet Registratie in Tiel.

Moeilijkheden bij een hypotheek met BKR registratie
Wanneer u een hypotheek aanvraag indient, gaat elke bank of hypotheek adviseur bij het BKR in Tiel na of u een ‘betrouwbare lener’ bent. Als zij een betalingsachterstand of een negatieve BKR registratie tegenkomen, delen ze u veelal direct in een hoge ‘risico klasse’ in. Dit is echter lang niet altijd terecht. Veel mensen met een negatieve BKR registratie zijn namelijk prima in staat om hun maandelijkse hypotheek lasten te dragen.

HuisGarant hypotheek met BKR registratie
Het afsluiten van een hypotheek behoort waarschijnlijk tot de grootste financiële beslissingen in uw leven. Het is daarom belangrijk om een juist beeld te krijgen van de mogelijkheden.

HuisGarant biedt u meer mogelijkheden dan de gemiddelde hypotheekadviseur. Dit is mogelijk doordat al onze hypotheekadviseurs zich hebben gespecialiseerd in de verstrekking van hypotheken met BKR registraties, ofwel met een achterstandscodering bij de stichting BKR in Tiel. Hiernaast werken onze hypotheekadviseurs met zowel gespecialiseerde als reguliere hypotheekverstrekkers waardoor verscheidene hypotheekmogelijkheden voor u naast elkaar kunnen worden gelegd.

Vraag vrijblijvend een hypotheek offerte of advies aan door het invullen van het hypotheek met BKR registratie formulier.

De kosten van een hypotheek met BKR registratie
U vraagt zich vanzelfsprekend af wat een hypotheek met BKR registratie gaat kosten. Omdat mensen met BKR coderingen een ‘hoger risico’ vormen, vraagt de hypotheekverstrekker vaak een hogere hypotheekrente t.o.v. mensen zonder registratie bij het BKR.

Maar u bent logischerwijs op zoek naar de laagste hypotheek rente en wilt niet meer betalen dan noodzakelijk is. Uw hypotheek adviseur onderzoekt hierom altijd eerst de mogelijkheden via het reguliere hypotheek kanaal. De kans bestaat dat u, bijvoorbeeld vanwege een relatief laag ‘risicoprofiel’ of omdat onze adviseur de juiste routes kennen, een normale hypotheek met een marktconforme rente krijgt.

En wordt u uiteindelijk niet geholpen via het reguliere hypotheek kanaal? Dan bekijkt uw hypotheek adviseur vrijblijvend de mogelijkheden via gespecialiseerde hypotheekverstrekkers. Via deze hypotheek verstrekkers zoekt uw adviseur de laagste hypotheekrente waarvoor u in aanmerking komt.

Vraag vrijblijvend een hypotheek offerte aan door het invullen van het hypotheek met BKR registratie formulier. Een in BKR hypotheek gespecialiseerde adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. BKR registratie hypotheek Heeft u een BKR registratie en toch een hypotheek nodig?...
  2. Bureau Krediet Registratie en een hypotheek Zoekt u ondanks een of meerdere BKR coderingen bij Bureau...
  3. HuisGarant helpt bij hypotheek met BKR registratie Het verkrijgen van een hypotheek met BKR registratie is over...
  4. Hypotheek probleem door BKR registratie Bent u op zoek naar een concrete hypotheek oplossing vanwege...
  5. Bureau Krediet Registratie Bureau Krediet Registratie Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)