bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Wat te doen bij een negatieve hypotheek BKR toetsing?

Wilt u een hypotheek afsluiten of verhogen en scoort u bij de gevreesde BKR toetsing negatief, dan is dat nog niet direct reden om bij de pakken neer te zitten. Weliswaar worden de grote reguliere hypotheekverstrekkers gauw weigerachtig als blijkt dat u in Tiel staat genoteerd, niet iedere BKR codering is even ernstig als de andere. Bovendien zijn er gelukkig ook nog andere financiële instellingen die een soepeler acceptatiebeleid voeren en vertrouwen op het oordeel en de ervaring van een in hypotheek BKR toetsing gespecialiseerde hypotheekadviseur.

Wilt u met een dergelijke adviseur in contact komen dan kan dat via HuisGarant. Wij werken samen met gespecialiseerde hypotheekadviseurs die overal in Nederland gevestigd zijn. Bent u bang of wéét u al dat een hypotheek BKR toetsing uw financiering in de weg zal staan, vul dan direct het hypotheek aanvraag formulier in en een adviseur uit uw eigen regio zal contact met u opnemen. Of lees eerst verder welke mogelijkheden HuisGarant in zo’n geval te bieden heeft.

Gegevens over uzelf opvragen bij het BKR
Wie wijs is wacht een hypotheek BKR toetsing niet af, maar controleert van tevoren zelf of hij bij het BKR staat geregistreerd. Dat kan heel eenvoudig, bijvoorbeeld bij de Postbank (u vraagt hier uw BKR status anoniem op). Het enige wat u moet meenemen is een geldig identiteitsbewijs en 4,50 euro. Vervolgens vult u het BKR aanvraagformulier in en de bank in kwestie verstuurt dit voor u naar het BKR in Tiel. Na enkele dagen ontvangt u dan het gevraagde overzicht op het door u aangegeven (huis)adres. Nu kunt u zien of en hoe u staat geregistreerd en of bijvoorbeeld de notering van oude maar inmiddels betaalde kredietachterstanden, nog steeds zichtbaar zijn. Staat u op enigerlei wijze geregistreerd dan zal onze gespecialiseerde hypotheek BKR adviseur dit overzicht in willen zien.

Mogelijkheden na hypotheek BKR toetsing
Het BKR kent vele soorten noteringen, voor lichte en zware kredietachterstanden. Aan lang niet iedere notering wordt door hypotheekverstrekkers even zwaar getild. Daarbij komt dat zo’n registratie vaak een schaduw uit het verleden is, uit een periode waarin het even allemaal tegen zat. Reden te meer voor de gespecialiseerde BKR hypotheek adviseur om zijn aandacht voornamelijk te focussen op uw actuele situatie.

Ziet het financiële plaatje er weer goed uit en zou u in staat zijn om de beoogde hypotheekkosten maandelijks te voldoen? Dan zijn er ook voor u mogelijkheden genoeg, ondanks de niet helemaal vlekkeloze uitslag van uw hypotheek BKR toetsing. Uw bij HuisGarant aangesloten adviseur werkt in zo’n geval vaak succesvol samen financiële instellingen die zich hebben gespecialiseerd in klantvriendelijke BKR hypotheek oplossingen.

De snelste manier om contact met ons op te nemen bij een negatieve hypotheek BKR toetsing is door het invullen van het BKR hypotheek offerte formulier. Een hypotheekadviseur gespecialiseerd in BKR hypotheek vraagstukken neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek aanbieders bij negatieve BKR codering(en) Bent u op zoek naar een hypotheek aanbieder bij een...
  2. Wat te doen bij geen jaarcijfers en een hypotheek? Heeft u nog geen jaarcijfers en ben u desondanks op...
  3. Alles over BKR Bureau Krediet Registratie Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert...
  4. Een hypotheek BKR oplossing in het verschiet U kent ongetwijfeld het zinnetje “Toetsing en registratie bij BKR...
  5. Hypotheek BKR a2 Wilt u een nieuw huis kopen maar heeft u een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)