bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Ruimere hypotheek mogelijkheden voor DGA ondernemers

Ook uit de jongste kabinetsplannen blijkt weer dat de overheid het (zelfstandig) ondernemerschap wil stimuleren. Helaas wordt dit streven door de grote financiële dienstverleners in de praktijk nog nauwelijks gesteund. Zo doet zich regelmatig de vreemde situatie voor dat een hypotheek DGA aanvraag wordt geweigerd, terwijl de werknemers van diezelfde BV met open armen worden ontvangen en een tophypotheek krijgen aangeboden. Gelukkig is er nu de DGA hypotheek oplossing die ruimere mogelijkheden biedt voor DGA’s en de rest van ondernemend Nederland.

Hypotheek DGA: maatwerk van HuisGarant
Zowel de zakelijke als privé-situatie van iedere DGA is weer anders, maar past zelden of nooit in de standaardvoorwaarden die door de meeste hypotheekverstrekkers worden gehanteerd. Bij een hypotheek-DGA aanvraag is de uitkomst dan ook in veel gevallen “nee”. HuisGarant realiseert zich dat deze specifieke situatie om extra en persoonlijke aandacht vraagt, om zakelijk inzicht, en - vooral - een op maat gesneden oplossing. HuisGarant heeft zich in de hypotheek DGA problematiek gespecialiseerd en werkt met een landelijk netwerk van aangesloten Erkende hypotheekadviseurs. Ook in uw eigen regio vindt u dus een gesprekspartner waarmee u de mogelijkheden van een hypotheek op maat kunt bespreken.

Het hypotheek DGA aanvraagformulier
Heeft u via de reguliere kanalen onlangs bot gevangen bij een hypotheek DGA aanvraag, of overweegt u de aankoop van een bedrijfs- of privé-pand en wilt u weten hoe uw kansen liggen? Laat uw situatie dan eens vrijblijvend en objectief beoordelen door één van de bij HuisGarant aangesloten Erkende hypotheekadviseurs. Nadat u het hypotheek DGA aanvraagformulier hebt ingevuld neemt één van onze intermediairs telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. Die afspraak verplicht u tot niets, maar biedt wel de mogelijkheid om de haalbaarheid van uw aanvraag van alle kanten te belichten.

Soepeler acceptatiebeleid voor DGA’s
Een veel voorkomend knelpunt bij de hypotheek DGA aanvraag is de zogenaamde driejaren norm. Ongeacht het feit dat u zelf bij uw onderneming voor een prima salaris op de loonlijst staat, dient u over minimaal drie voorafgaande jaren positieve bedrijfsresultaten te kunnen overleggen. Bestaat de BV korter dan drie jaar, dan achten reguliere hypotheekverstrekkers het risico vaak te hoog. HuisGarant kent een soepeler acceptatiebeleid en kijkt samen met u naar het grote geheel. Zoals de voorgeschiedenis van de onderneming vóór omzetting naar BV, uw toekomstplannen, uw marktpositie en uw klantenbestand. Zijn de uitkomsten positief dan kunt u via HuisGarant met een gerust hart een DGA hypotheek aanvraag indienen.

Aanvraag van een DGA hypotheekofferte
Voor de Erkende HuisGarant hypotheekadviseur gaan deuren open die in eerste instantie voor u als individuele DGA gesloten bleven. De bij HuisGarant aangesloten intermediair inventariseert om te beginnen verschillende mogelijkheden en rentetarieven van diverse grote Nederlandse geldverstrekkers (Nederland telt in totaal zo’n 70 geldverstrekkers). Bij de meest gunstige aanbieders wordt vervolgens een hypotheek DGA offerte aangevraagd. Welke aanbieding precies de juiste snit heeft voor uw specifieke omstandigheden beslist u uiteindelijk natuurlijk zelf. Al zal de HuisGarant hypotheekadviseur u daarbij graag en goed kunnen adviseren. Het resultaat is een hypotheek op maat die exact past bij uw huidige situatie én het beoogde toekomstplaatje.

Vraag daarom vrijblijvend en direct een hypotheek offerte aan.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. DGA hypotheek afsluit mogelijkheden Wilt u als Directeur Grootaandeelhouder een DGA hypotheek afsluiten, oversluiten...
  2. Meer mogelijkheden bij een hypotheek ZZP adviseur Wie als ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel) graag een hypotheek wil...
  3. De mogelijkheden van een ondernemer hypotheek offerte Ondervindt u als ondernemer hinder bij uw zoektocht naar een...
  4. Een hypotheek voor freelance ondernemers Heeft u een huis op het oog en bent u...
  5. Hypotheek voor ondernemers aanvraag Het afsluiten van een hypotheek voor ondernemers is een verhaal...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)