bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek en DGA advies

Heeft u als DGA (Directeur Groot Aandeelhouder) een nieuwe woning of bedrijfspand op het oog en wilt u hiervoor een gedegen hypotheek & DGA advies?

Een hypotheek heeft doorgaans grote gevolgen voor uw financiële positie. Het is hierbij van belang dat al uw zakelijke en persoonlijke omstandigheden worden overzien. Bij voorkeur samen met een hypotheekadviseur die oog heeft voor zowel uw persoonlijke als zakelijke DGA belangen.

Voor u als DGA is het vanwege het in de ogen van de gemiddelde bank en verzekeringsmaatschappij hoge ‘risicoprofiel’ waarin u valt, doorgaans ook nog erg lastig een hypotheek financiering te krijgen. Dit geldt zeker als u bijvoorbeeld nog geen 3 achtereenvolgende (positieve) jaarcijfers kunt overleggen. Een hypotheek en DGA advies wordt via deze bekende geldverstrekkers vaak bij voorbaat afgewezen.

Uw bij HuisGarant aangesloten DGA hypotheek adviseur kijkt verder
De bij HuisGarant aangesloten DGA hypotheek adviseurs hebben zich gespecialiseerd in hypotheek en DGA vraagstukken. Zij zien het begrip ‘inkomen’ hierbij ruimer dan de gemiddelde hypotheek adviseur. Hierdoor hebben zij al vele Directeur Groot Aandeelhouders terzijde kunnen staan met een gedegen hypotheek-DGA advies.

Wanneer u voldoende draagkracht heeft om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen, dan brengt HuisGarant uw aanvraag geheel vrijblijvend bij verschillende erkende geldverstrekkers met een flexibel DGA acceptatiebeleid onder de aandacht. Hierdoor krijgt u het beste voorstel met de gunstigste voorwaarden en de laagst mogelijke maandlasten en hypotheekrente.

Een vrijblijvend hypotheek-DGA advies
De bij HuisGarant aangesloten DGA hypotheek adviseurs zijn in heel Nederland actief. Een Erkend hypotheekadviseur bij u uit de regio neemt graag vrijblijvend contact met u op om de DGA hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Vraag een hypotheek-DGA advies aan door het invullen van het aanvraagformulier. Een bij HuisGarant aangesloten DGA hypotheek adviseur neemt dan contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. DGA hypotheek advies Krijgt u als Directeur Groot Aandeelhouder geen gedegen DGA hypotheek...
  2. Een BKR hypotheek advies Krijgt u lastig een hypotheek door een of meer BKR...
  3. ZZP hypotheek advies Bent u als ZZP’er (Zelfstandige Zonder Personeel) op zoek naar...
  4. Hypotheek ZZP advies Had de Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP -er) het tot voor...
  5. Wilt u een BKR advies? Een hypotheek met BKR Bent u op zoek naar een BKR advies? Hypotheek adviseurs...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)