bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor DGA’s

Heeft u een concrete woning op het oog en zoekt u een hypotheek-DGA-oplossing? DGA’s die korter dan drie jaar Directeur Groot Aandeelhouder zijn hebben doorgaans veel moeite om een hypothecaire lening te krijgen. Ook als het bedrijf waar u DGA van bent langer bestaat (bijvoorbeeld omdat u zich heeft ingekocht of een overname heeft gedaan) worden alleen de cijfers meegerekend vanaf de datum dat u bent gestart.

Verandert er iets in uw bedrijfssituatie, zoals bijvoorbeeld een forse investering, uitbreiding of verhuizing, dan zal een bank veelal opnieuw een wachttijd aannemen van drie jaar.

Door het ontbreken van de kennis en ervaring om de cijfers van uw onderneming te interpreteren, wordt u door de gemiddelde hypotheek adviseur de deur gewezen. Zij kunnen zich moeilijk een beeld vormen van de hoogte en de continuïteit van uw inkomen als DGA en richten zich hierom liever op de relatief makkelijke klant…

Hypotheek voor DGA’s via een HuisGarant hypotheekadviseur
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs hebben zich gespecialiseerd in hypotheek & DGA vraagstukken. Heeft u als Directeur Groot Aandeelhouder voldoende draagkracht om uw maandelijkse hypotheek lasten te kunnen betalen dan kunt u bij een HuisGarant hypotheekadviseur terecht voor een hypotheek.

Vraag vrijblijvend een hypotheek-DGA-advies aan door het invullen van het hypotheek aanvraag formulier. Een hypotheekadviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Geheel vrijblijvend wordt met u gekeken naar uw ondernemers situatie en een passende hypotheek berekening voor u gemaakt.

De bij HuisGarant aangesloten hypotheek-DGA-adviseurs zijn in heel Nederland werkzaam, waaronder in Maastricht, Eindhoven, Breda, Middelburg, Tilburg, Arnhem, Wageningen, Enschede, Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden, Lelystad, Amersfoort, Almere, Utrecht, Zeist, Bunnik, Woerden, Wijk bij Duurstede, Vianen, Rhenen, ’s-Hertogenbosch, Rotterdam, Gouda, ’s-Gravenhage, Voorburg, Delft, Leiden, Zoetermeer, Den Haag, Amstelveen, Amsterdam, Purmerend, Hoorn, Haarlem en Dordrecht.

Bent u op zoek naar een hypotheek-DGA oplossing? DGA’s komen via HuisGarant in contact met een ervaren hypotheek en DGA adviseur. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs hebben reeds vele DGA’s voorzien van een passende DGA hypotheek oplossing.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor DGA’s Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder op zoek naar een...
  2. Hypotheek voor DGA Hoewel Directeur Groot Aandeelhouders (DGA) in de meeste gevallen in...
  3. Ruimere hypotheek mogelijkheden voor DGA ondernemers Ook uit de jongste kabinetsplannen blijkt weer dat de overheid...
  4. Een hypotheek voor DGA’s Heeft u een woning of bedrijfspand op het oog, maar...
  5. Een hypotheek voor Directeur Groot Aandeelhouders Heeft u als Directeur Groot Aandeelhouder een hypotheek nodig? Voor...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)