bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek directeur grootaandeelhouder

Waar werknemers in loondienst zonder al te veel problemen aan een hypotheek worden geholpen, stuit een Directeur Grootaandeelhouder (DGA) niet zelden op weerstand of weigering bij de gemiddelde bank of geldverstrekker. Eigenlijk onbegrijpelijk, want ook als Directeur Grootaandeelhouder bent u immers ‘in dienst’ van uw eigen BV. Hier is dus sprake van meten met twee maten.

Gelukkig kijkt HuisGarant verder. Met veel genoegen hebben de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs dan ook de aanvraag van menige Hypotheek Directeur Grootaandeelhouder succesvol kunnen afronden. Wilt u vrijblijvend in contact komen met een in Directeur Groot Aandeelhouder gespecialiseerde hypotheek adviseur bij u in de regio en wilt u direct weten of deze ook u de helpende hand kan bieden? Maak dan vrijblijvend gebruik van het Hypotheek Directeur Grootaandeelhouder aanvraagformulier. Of lees eerst verder, waarom zij slagen waar u zelf bij reguliere geldverstrekkers voor een dichte deur komt te staan.

Een passende Hypotheek voor de Directeur Grootaandeelhouder via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs beschikken over de extra expertise die nodig is om de aanvraag van een Hypotheek Directeur Grootaandeelhouder degelijk te onderbouwen. Zij hebben het juiste zakelijke inzicht, bekijken uw resultaten en prognoses op lange termijn, en houden ook rekening met uw privé-situatie. Vanuit hun ervaring kunnen zij bovendien goed inschatten bij welke van de tientallen hypotheekverstrekkers uw aanvraag de meeste kans van slagen heeft. Naast de reguliere instellingen zijn er namelijk ook gespecialiseerde maatschappijen die een soepeler acceptatiebeleid kennen en vertrouwen stellen in het oordeel van de bij HuisGarant aangesloten Hypotheek Directeur Grootaandeelhouder adviseurs.

Vergelijkende offertes en gunstige voorwaarden
Bij de beoordeling van de offertes staat onze hypotheekadviseur altijd aan úw kant en zoekt samen met u naar de beste rentetarieven en meest gunstige voorwaarden. Al neemt u de uiteindelijke beslissing natuurlijk zelf. En overweegt u na verloop van jaren om uw lopende hypotheek om te zetten naar een andere (bijvoorbeeld omdat u intussen wél drie positieve boekjaren kunt laten zien), dan helpt hij u graag om tegen een scherp rentetarief en zo min mogelijk kosten de overstap te maken.

Wilt u hier meer over weten, vul dan vrijblijvend het Hypotheek Directeur Grootaandeelhouder aanvraagformulier in en één van onze adviseurs in uw regio zal persoonlijk contact met u opnemen.

Aantal jaarcijfers speelt een te grote rol bij reguliere geldverstrekkers
Grote reguliere hypotheekverstrekkers kennen rigide regeltjes als het om een hypotheek voor Directeur Grootaandeelhouders gaat, vinden de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs. Een veel voorkomend knelpunt is de leeftijd van uw BV, of het aantal jaar dat u werkzaam bent binnen de BV. Is dit bijvoorbeeld korter dan drie jaar, dan vindt men dat u onvoldoende bedrijfsresultaten of jaarcijfers kunt laten zien.

Beschikt u bijvoorbeeld wel over drie opeenvolgende jaarcijfers, maar is één of meerdere negatief afgesloten (bijvoorbeeld vanwege gedane investeringen), dan kunt u eveneens voor een dichte deur komen te staan bij deze geldverstrekkers. Al is daar een goede verklaring voor en is uw ondernemerssituatie gewoon gezond. Ook het argument dat u vóór oprichting van de BV een aantal jaar lang succesvol bent geweest (als zelfstandige óf in loondienst) legt veelal geen gewicht in de schaal. U bent en blijft een risico en moet zich eerst nog bewijzen…

HuisGarant kijkt wél verder
HuisGarant vindt dat wanneer u gewoonweg in staat bent om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen óf wanneer u bij voorbeeld nog slechts één jaarcijfer kunt overleggen, maar u bijvoorbeeld voorheen in vaste dienst in hetzelfde vakgebied uw sporen heeft verdiend, u wel een gunstige hypotheek moet kunnen krijgen. Vraag vrijblijvend informatie aan over uw Hypotheek Directeur Grootaandeelhouder mogelijkheden door het invullen van het hypotheek aanvraagformulier. Eén van de bij HuisGarant aangesloten DGA hypotheek adviseurs in uw regio zal vervolgens persoonlijk contact met u opnemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor Directeur Groot Aandeelhouders Heeft u als Directeur Groot Aandeelhouder een hypotheek nodig? Voor...
  2. DGA hypotheek offerte Bent u op zoek naar een scherpe DGA hypotheek offerte?...
  3. Hypotheek voor DGA Hoewel Directeur Groot Aandeelhouders (DGA) in de meeste gevallen in...
  4. Een hypotheek voor DGA’s Heeft u een woning of bedrijfspand op het oog, maar...
  5. DGA hypotheek afsluit mogelijkheden Wilt u als Directeur Grootaandeelhouder een DGA hypotheek afsluiten, oversluiten...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)