bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek bij een eenmanszaak

Zoekt u een ondernemersvriendelijke oplossing voor een hypotheek bij een eenmanszaak? Bij het berekenen van iemands maximale hypotheekruimte gaan de meeste hypotheekverstrekkers uit van diens bruto jaarinkomen. Voor een ondernemer met een eenmanszaak ligt dat echter geheel anders, wat niet door alle bankmedewerkers en hypotheekadviseurs wordt begrepen.

Zaken als (versnelde) afschrijvingen, zelfstandigenaftrek en oudedagsreserve drukken op de fiscale winst, en daarmee op het ‘zichtbare’ inkomen van de ondernemer. Ook wil men positieve jaarcijfers zien, over de laatste drie aaneengesloten jaren. Zonnige prognoses en reeds geaccepteerde offertes voor volgend jaar tellen daarbij niet mee. Om deze en andere redenen wordt daarom een hypotheek aanvraag bij een eenmanszaak vaak ten onrechte afgewezen.

Heeft u dat ook ooit ervaren? Lees dan nu over ondernemers vriendelijke hypotheek oplossingen via HuisGarant!

Gespecialiseerde visie op ondernemers met een eenmanszaak
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs hebben al voor veel ondernemers met een eenmanszaak een hypotheek kunnen afsluiten. Zij zijn namelijk allen gespecialiseerd in het ‘lezen’ van uw jaarstukken en kunnen die vertalen in een voor hypotheekverstrekkers begrijpelijke analyse. Door het hypotheek eenmanszaak aanvraag formulier in te vullen komt u met één van deze hypotheek adviseurs in contact. Ook als uw bedrijf jonger is dan de doorgaans benodigde drie jaar hoeft dat via HuisGarant geen beletsel te zijn voor het aanvragen van een hypotheek. Maak daarom altijd gebruik van het aanvraagformulier; het is geheel vrijblijvend en leidt tot meer inzicht in uw mogelijkheden!

Goede relatie met meerdere hypotheekverstrekkers
De bij HuisGarant aangesloten adviseurs onderhouden uitstekende banden met zowel reguliere hypotheekverstrekkers als gespecialiseerde maatschappijen met een ondernemersvriendelijk acceptatiebeleid. Dit heeft tot gevolg dat zij allerlei hypotheek oplossingen kunnen bieden, óók voor een ‘hypotheek eenmanszaak oplossing’!

Omdat uw resultaten en ondernemerskansen beoordeeld worden door iemand die letterlijk ‘verstand van zaken (doen)’ heeft, heeft diens advies vaak een doorslaggevende stem bij de acceptatie van uw hypotheek aanvraag. Een dergelijke gespecialiseerde adviseur is bovendien een uitstekende gesprekspartner voor u, die verder kijkt dan de waan van de dag. Het gaat hem niet alleen om het afsluiten van de hypotheek, maar ook om de maandlasten, uw uitbreidingsplannen, uw gezinssituatie en uw toekomstbeeld.

Vrijblijvend advies over een passende hypotheek
Wilt u als ondernemer een hypotheek advies en heeft u een eenmanszaak, dan is goede begeleiding eigenlijk een must. Door gebruik te maken van ons hypotheek eenmanszaak aanvraag formulier zet u de eerste belangrijke stap om een passende hypotheek te verkrijgen. Zodra uw aanvraag bij HuisGarant is verwerkt zal een gespecialiseerde adviseur vrijblijvend contact met u opnemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek ondanks een eenmanszaak Heeft u een eenmanszaak en bent u op zoek naar...
  2. Zelfstandig ondernemer hypotheek adviseur Bent u zelfstandig ondernemer, freelancer, ZZP-er of heeft u een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)