bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Meerdere opties voor hypotheek & eigen bedrijf

Het is een onderwerp dat op verjaardagen en borrels vaak aan de orde komt: een hypotheek met eigen bedrijf zou op veel problemen stuiten. Iedereen kent wel een voorbeeld uit de praktijk of weet het van horen zeggen. Toch zijn die verhalen niet helemaal actueel, want er is de laatste tijd behoorlijk wat veranderd op de hypotheekmarkt. Je zou kunnen zeggen dat die zich heeft aangepast aan de realiteit; Nederland telt immers honderdduizenden (zelfstandige) ondernemers… Eén van de voortrekkers op dit gebied is HuisGarant, die zich erin heeft gespecialiseerd om met name mensen met een eigen bedrijf aan een hypotheek oplossing te helpen!

Wilt u vrijblijvend advies over uw mogelijkheden, vul dan nu het hypotheek eigen bedrijf advies formulier in en een hypotheekadviseur met kennis van zaken neemt zeer binnenkort vrijblijvend contact met u op. Of lees eerst verder over uw hypotheek mogelijkheden:

Hypotheek en eigen bedrijf via HuisGarant geen probleem
Waar reguliere hypotheekverstrekkers tegenover ondernemers doorgaans moeilijk doen en bijvoorbeeld om de laatste drie opeenvolgende jaarcijfers vragen, bent u bij een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur direct welkom. U wilt het bewijs? Vul dan direct het hypotheek eigen bedrijf aanvraagformulier in en u zult snel merken dat u volledig serieus genomen wordt. Eén van de bij HuisGarant aangesloten adviseurs neemt daarna namelijk contact met u op om uw hypotheek mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst nog even verder waarom u van harte welkom bent en wat de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs voor u kunnen doen.

Gespecialiseerde adviseurs met inzicht in uw situatie
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van bedrijfsvoering. Het is hen bekend dat daaruit vaak een ander inkomensplaatje voortvloeit dan bij iemand in loondienst. Veel ondernemers zijn bijvoorbeeld héél bescheiden als het om hun eigen salaris gaat! Bij uw hypotheek eigen bedrijf aanvraag zal een gespecialiseerde adviseur zich daarom verdiepen in alle aspecten van uw situatie. Dus zowel zakelijk als privé. Blijkt daaruit dat u straks heel goed in staat bent om de maandelijkse hypotheeklasten te voldoen, dan staat niets de aanvraag van meerdere offertes in de weg.

HuisGarant. Voor een hypotheekvorm die bij u past
De bij HuisGarant aangesloten adviseurs zullen altijd zoeken naar de hypotheekvorm die het beste bij u en uw bedrijf past. Een aantrekkelijke rente en lage maandlasten staan natuurlijk voorop. Maar er wordt ook gelet op de fiscale aftrekbaarheid, de looptijd en de vorm. Bent u nog jong dan is een spaarhypotheek in veel gevallen aanbevelenswaardig. Bent u al wat ouder, dan zou u eventueel kunnen kiezen voor (gedeeltelijk) aflossingsvrij. U ziet: er zijn meerdere opties als u een hypotheek eigen bedrijf aanvraag indient via HuisGarant!

Wilt u vrijblijvend advies over uw mogelijkheden, vul dan nu het hypotheek met eigen bedrijf aanvraagformulier in en een hypotheekadviseur met kennis van zaken neemt vrijblijvend contact met u op.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek oplossing met een eigen bedrijf Heeft u een eigen bedrijf en bent u op zoek...
  2. Meerdere opties voor een MKB hypotheek U heeft een eigen zaak en u wilt een bedrijfspand...
  3. Hypotheek voor ondernemer zonder jaarcijfers Bent u op zoek naar een hypotheek, maar bent u...
  4. Vraag advies bij hypotheek voor zelfstandige ondernemers Wanneer u als zelfstandig ondernemer een hypotheek wilt afsluiten doet...
  5. DGA hypotheek online berekenen Bent u Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) van uw eigen BV?...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)