bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek en BKR hoeft geen hopeloze situatie te zijn

De meeste mensen weten intussen wel dat een hypotheek en BKR notering zich tot elkaar verhouden als water en vuur. Bijna alle grote reguliere geldverstrekkers zeggen in dat geval beleefd maar resoluut “nee” op uw aanvraag en adviseren u over enige jaren nog eens terug te komen. Als u in Tiel weer een schoon blazoen hebt en een smetteloos inkomensplaatje kunt laten zien. Maar u wilt daar niet op wachten, want een verhuizing naar een ruimere woning is eigenlijk dringend noodzakelijk en u hebt voor een aantrekkelijke prijs iets gevonden. Dus wat nu?

HuisGarant helpt mensen zoals u en zoekt naar oplossingen voor uw hypotheek en BKR situatie. Waar de meeste bemiddelaars falen, bewandelen de bij ons aangesloten hypotheekadviseurs een andere weg en bekijken of u bij een hypotheekverstrekker met een flexibeler acceptatiebeleid wél kunt slagen.

Wilt u meteen weten of ook u via HuisGarant in aanmerking kunt komen voor een BKR hypotheek oplossing, maak dan gebruik van ons hypotheek en BKR aanvraagformulier. Een adviseur uit uw eigen regio zal daarna spoedig contact met u op nemen om uw situatie te bespreken.

Hypotheek en BKR: een probleem van velen
Gaat u gebukt onder een BKR notering, bedenk dan wel dat u beslist niet de enige bent. Want je loopt er gemakkelijk tegenaan. Soms is dat bovendien niet eens door eigen schuld. Het aantal mensen dat dankzij een ex-partner in Tiel staat genoteerd is bijvoorbeeld niet te tellen. Maar ook de zelfstandige ondernemer die dankzij het faillissement van een grote klant in de problemen raakt, is eigenlijk de dupe van andermans wanbeleid. Achter menige BKR notering schuilt dus een menselijk verhaal van domme pech. Velen van hen hebben hun zaakjes intussen weer keurig op orde en willen - net als ieder ander - graag hun woonsituatie verbeteren. Helaas blijkt hun hypotheek en BKR situatie dan nog stééds een onoverkomelijk struikelblok te zijn.

De HuisGarant adviseur kijkt vooruit en niet achterom
Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur houdt niet van achterom kijken, maar kijkt liever naar het nu. Ziet uw inkomensplaatje er tegenwoordig weer gezond uit? Kunt u uw vaste lasten zonder problemen nakomen? Zijn er redelijke inkomensgaranties met betrekking tot de toekomst? Dan staat eigenlijk niets in de weg om een hypotheek en BKR offerte voor u aan te vragen. HuisGarant werkt samen met reguliere financiële instellingen, maar ook met gespecialiseerde geldverstrekkers die flexibeler aankijken tegen uw omstandigheden. Zij stellen vertrouwen in ons advies met betrekking tot uw mogelijkheden.

Een hypotheek kan heel bepalend zijn voor uw toekomst. Evenals u zelf, zijn alle betrokken partijen zich daar terdege van bewust. Daarom doen wij er alles aan om die er zo zonnig mogelijk uit te laten zien.

Bent u op zoek naar een hypotheek en heeft u een BKR notering? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze hypotheekadviseurs door nu het hypotheek en BKR hypotheek aanvraag formulier in te vullen. Een hypotheek adviseur uit uw eigen regio zal vervolgens contact met u zoeken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Wel of geen hypotheek bij negatief BKR advies? De Telegraaf wijdde recentelijk een hele pagina aan de problemen...
  2. Een hypotheek ondanks uw ondernemer situatie Heeft u een huis of bedrijfspand op het oog en...
  3. Wat te doen bij geen jaarcijfers en een hypotheek? Heeft u nog geen jaarcijfers en ben u desondanks op...
  4. U zoekt een hypotheek en hebt geen vast contract? Eind november 2007 heeft het kabinet de besluitvorming rond het...
  5. Geen hypotheek Krijgt u geen hypotheek vanwege uw bijzondere inkomen of vanwege...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)