bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek voor freelance ondernemers

Heeft u een huis op het oog en bent u zich aan het oriënteren op een hypotheek voor freelance ondernemers?

Een huis kopen is een belangrijke beslissing in uw leven. Als freelance ondernemer heeft het afsluiten van een hypotheek doorgaans vergaande consequenties voor uw zakelijke en privé situatie. Het is hierbij van groot belang dat u zich goed laat adviseren over de verschillende hypotheekverstrekkers en mogelijkheden.

Geen hypotheek voor freelance ondernemers via de bank
In Nederland blijft voor veel freelance ondernemers de deur van de gemiddelde bank gesloten voor het verkrijgen van een hypotheek. Het argument voor de afwijzing van de hypotheekaanvraag is doorgaans dat er sprake is van een te wisselend inkomen of dat bepaalde privé- of bedrijfsgegevens, zoals drie jaarcijfers of een vast contract van een partner, niet kunnen worden overlegd.

Een hypotheek voor freelance ondernemers via HuisGarant
Om via HuisGarant een hypotheek te kunnen krijgen, is het van belang dat u in staat bent om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen. Is dit het geval, dan is de kans groot dat u via HuisGarant wordt geholpen aan een gunstige hypotheek financiering.

Alle bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zijn hierbij gespecialiseerd in het beoordelen van hypotheek aanvragen voor freelancers. Heeft u een huis op het oog en bent u zich aan het oriënteren op een hypotheek voor freelance ondernemers? Dan bent u bij Huisgarant aan het juiste adres.

Onafhankelijk hypotheek onderzoek
Doordat uw bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur toegang heeft tot alle hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid, kan deze voor u op zoek naar een partij die het beste inspeelt op uw persoonlijke èn freelance situatie. Uw hypotheek adviseur is hierbij volledig onafhankelijk en niet gebonden aan één of meer hypotheekverstrekkers, banken en/of verzekeraars.

Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur kent de voorwaarden en gestelde eisen van deze hypotheekverstrekkers. Een ‘hypotheek voor freelance ondernemers’ is hierdoor veelal binnen handbereik.

Berekening van uw hypotheek rente en/of maximale hypotheek bedrag
Wanneer u vrijblijvend het hypotheek voor freelance ondernemers formulier invult, dan neemt een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur vrijblijvend contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen. Uw adviseur berekent hierbij o.a. uw laagst mogelijke hypotheek rente en/of uw maximaal te lenen hypotheek bedrag.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor freelance ondernemers Bent u als freelance ondernemer op zoek naar een hypotheek?...
  2. Een hypotheek voor freelance ondernemers Heeft u een woning of bedrijfspand op het oog en...
  3. Een freelance hypotheekadviseur Wilt u in contact komen met een Erkende freelance hypotheekadviseur?...
  4. Freelance hypotheek Bent u op zoek naar een freelance hypotheek oplossing? Wanneer...
  5. Geen hypotheek voor freelancer ondernemers? Freelancers kunnen doorgaans lastig een hypotheek krijgen via hun bank...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)