bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek freelancer; een haalbare zaak bij HuisGarant

Geldverstrekkers en freelancers zijn over het algemeen niet de beste vrienden. De grote financiële instellingen stellen zich tegenover mensen met een wisselend inkomen nogal terughoudend, om niet te zeggen achterdochtig op. Plat gezegd: zij houden niet zo van deze risicogroep. Een hypotheek freelancer aanvraag wordt dan ook al snel afgewezen. TE snel vindt HuisGarant. Want al die honderdduizenden mensen met vrije beroepen en dienstverlenende activiteiten weten uitstekend in hun eigen onderhoud te voorzien en leveren een niet onbelangrijke bijdrage aan onze economie. Zij verdienen daarom niet alleen respect, maar ook een serieuze beoordeling van hun ‘hypotheek freelancer aanvraag’.

Vul daarom vrijblijvend het hypotheek freelancer aanvraagformulier in zodat een van onze hypotheekadviseurs contact met u kan opnemen, of lees eerst verder over uw hypotheek mogelijkheden:

Wonen en werken vanuit huis
Veel freelancers werken vanuit huis. Uitbreiding van die werkzaamheden en/of het gezin nopen menigeen om op zeker moment naar een ruimere woning uit te zien. Zodra die is gevonden, begint het grote gevecht om daarvoor een hypotheek als freelancer af te kunnen sluiten. De bezwaren van de reguliere hypotheekverstrekkers zijn legio.U kunt (nog) geen drie positieve jaarcijfers laten zien. De prognose voor de komende jaren is te onzeker. Uw partner heeft geen vaste aanstelling of contract. Kortom, de moed zakt u bijna in de schoenen. U heeft tot nu toe uw woonlasten altijd netjes kunnen betalen. Een deel van die lasten zijn zelfs fiscaal aftrekbaar, juist omdat u vanuit huis werkzaam bent. Dus waarom stuit een hypotheek freelancer aanvraag op zoveel problemen?

De ruimere visie van HuisGarant
HuisGarant kijkt verder dan de standaard condities en focust voornamelijk op het feit of u in staat bent om uw maandelijkse hypotheeklasten te voldoen. Om dat te kunnen vaststellen bekijken we samen met u naar uw werkzaamheden als freelancer tot nu toe, uw privé-situatie - bijvoorbeeld aanvullende inkomsten uit werk van uw partner - en de aanwezigheid van opdrachten die u eventueel al in portefeuille hebt. HuisGarant werkt samen met een uitgebreid netwerk van hypotheekadviseurs die zich hebben verdiept in de specifieke problematiek rond de aanvraag van een hypotheek freelancer offerte. Een betere gesprekspartner kunt u niet treffen!

Hypotheek Freelancer aanvraagformulier
Hebt u al een andere woning op het oog of wilt u uw mogelijkheden eerst door een deskundige laten beoordelen? Vul dan het HuisGarant hypotheek freelancer aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. U wordt benaderd door een van onze erkende hypotheekadviseurs uit uw eigen regio. Deze heeft ruime ervaring met uw specifieke situatie en heeft al veel freelancers aan een passende hypotheek kunnen helpen, op gunstige voorwaarden en tegen een zo laag mogelijke rente.

Offerte van verschillende hypotheekverstrekkers
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs hebben een goede ingang bij de meeste verzekeringsmaatschappijen, banken en vermogensbeheerders, waaronder ook alle erkende hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid voor freelancers. Uw hypotheekadviseur maakt voor hen uw situatie inzichtelijk en vraagt vervolgens een aantal om een zo scherp mogelijke offerte uit te brengen. In plaats van een afwijzing kunt u bij HuisGarant dus een keuzemogelijkheid verwachten. Waarmee uw hypotheek-freelancer aanvraag op dezelfde respectvolle manier is afgehandeld als die van ieder ander.

Vul direct het hypotheek freelancer aanvraagformulier in zodat een van onze hypotheekadviseurs vrijblijvend contact met u kan opnemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. HuisGarant regelt hypotheek voor freelancer ondernemers Nederland telt tienduizenden freelancers die in allerlei sectoren actief zijn....
  2. Een woning kopen als freelancer Wilt u een woning kopen als freelancer en bent u...
  3. Een huis kopen als freelancer Wilt u als freelancer een huis kopen en bent u...
  4. Freelancer hypotheek zonder jaarcijfers Bent u als freelancer op zoek naar een freelancer hypotheek...
  5. Een freelancer hypotheek advies Een freelancer hypotheek advies is niet zo maar iets om...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)