bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Vrijblijvend hypotheek freelancer advies

Bent u freelancer en heeft u uw oog laten vallen op een aantrekkelijke koopwoning? Dan weet u ongetwijfeld dat het afsluiten van een hypotheek voor u niet zo eenvoudig is. Daarom is het verstandig om eerst een hypotheek freelancer advies in te winnen en niet zelf lukraak te gaan shoppen. Hoogstwaarschijnlijk wordt dat een teleurstellende ervaring en gaat het gedroomde huis aan uw neus voorbij. Zorg dus dat u goed beslagen ten ijs komt en laat u eerst zorgvuldig adviseren door een in hypotheek freelancer gespecialiseerde adviseur.

Via de website van HuisGarant kunt u zelfs zonder verplichtingen een eerste oordeel over uw situatie aanvragen en krijgt u een persoonlijke toelichting op wat uw mogelijkheden zijn. Met een vrijblijvend hypotheek freelancer advies zet u dus de eerste stap in de goede richting. Want een eigen huis is in veel gevallen óók voor freelancers weggelegd!

Aanvragen van hypotheek freelancer advies
De bij HuisGarant aangesloten adviseurs hebben zich gespecialiseerd in de hypotheek freelancer problematiek. Voor een advies waar u wat mee kúnt, bent u bij hen dus aan het juiste adres. Hoe u met zo iemand in contact komt? Heel eenvoudig door het hypotheek freelancer advies aanvraag formulier in te vullen op deze website. Een ervaren adviseur neemt daarna telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken. U verstrekt hierbij de belangrijkste gegevens over uzelf, uw soort werkzaamheden, en uw financiële situatie. Op basis daarvan wordt een eerste evaluatie gemaakt van uw mogelijkheden.

Met een hypotheek freelancer advies staat u er niet alléén voor
Voor hypotheekverstrekkers weegt het oordeel van een ervaren adviseur zwaar mee bij het al dan niet accepteren van uw aanvraag. Zeker als het een hypotheek freelancer advies betreft. Daar komt immers méér bij kijken dan bij een hypotheek voor iemand die in loondienst is. De rol van een gespecialiseerde adviseur is echt die van intermediair. Uw belang staat daarbij voorop.

Er moet een hypotheekvorm gevonden worden die bij uw freelance status past en die u niet in de problemen kan brengen. Daarnaast moet rekening gehouden worden met de zekerstelling die iedere hypotheekverstrekker nu eenmaal vraagt. Het gaat tenslotte om grote bedragen en zelfs de meest flexibele financiële instelling wil zekerheid over uw aflossingscapaciteit. Kortom, een moeilijke materie waar u - bij een hypotheek freelancer advies - niet alléén voor hoeft te staan.

Hypotheek freelancer advies: een verstandig besluit
Bent u freelancer en wilt u uw persoonlijke mogelijkheden graag laten doorlichten door een deskundige, maak dan vrijblijvend gebruik van het hypotheek freelancer advies aanvraag formulier van HuisGarant. Een gespecialiseerde en ervaren adviseur zal dan graag uw situatie met u bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een vrijblijvend freelancer hypotheek advies of offerte Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur voor een...
  2. Een freelancer hypotheek advies Een freelancer hypotheek advies is niet zo maar iets om...
  3. Hypotheek advies voor de freelancer Bent u freelancer en krijgt u via uw bank of...
  4. Een vrijblijvend ondernemer hypotheek advies Zoekt u als ondernemer een hypotheek advies voor de financiering...
  5. Een huis kopen als freelancer Wilt u een huis kopen als freelancer? Waren freelancers vroeger...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)