bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek freelancers advies

Freelancers die een huis willen kopen hebben doorgaans meer moeite om een hypotheek af te sluiten dan iemand die in loondienst is. De redenen zijn bekend: onregelmatige inkomsten, weinig contractuele zekerheden, en het risico van onverhoopte arbeidsongeschiktheid. Toch kijkt de hypotheekmarkt de laatste jaren anders tegen deze groep zelfstandigen aan. In de praktijk blijken zij hun hypothecaire verplichtingen namelijk niet beter of slechter na te komen dan mensen met een vast inkomen. Dat heeft geleid tot een verruiming van de mogelijkheden, al moeten er nog heel wat geloofsbrieven worden overlegd. Voldoende reden dus om bij de aanvraag van een hypotheek freelancers de hulp van een gespecialiseerde adviseur in te roepen!

Hypotheek voor freelancers via HuisGarant
Wilt u zo snel mogelijk weten of u met uw werkzaamheden en gemiddelde inkomen in aanmerking zou komen voor een hypotheek, maak dan vrijblijvend gebruik van het hypotheek freelancers aanvraagformulier op deze website. Wij zorgen er dan voor dan één van de bij ons aangesloten gespecialiseerde adviseurs zo snel mogelijk contact met u opneemt om uw mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder hoe het komt dat HuisGarant al zoveel freelancers aan een passende hypotheekoplossing heeft kunnen helpen!

Uw kredietwaardigheid is een optelsom van factoren
Bij reguliere hypotheekverstrekkers ontbreekt het uw gesprekspartner vaak aan de juiste kennis van uw beroep of dienst en vindt deze het moeilijk om uw professionele marktwaarde in te schatten. De bij HuisGarant aangesloten adviseurs zijn beter thuis op dit gebied en weten precies welke gegevens boven tafel moeten komen om met succes een hypotheek freelancers aanvraag in te dienen. Een gespecialiseerde adviseur kijkt niet alleen naar uw fiscaal belastbare inkomen, maar ook naar uw opleiding, uw eventuele arbeidsverleden, uw opdrachtgevers en hun plannen, en uw privé-situatie. Al deze factoren bij elkaar opgeteld, vormen uw kredietwaardigheid met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek.

Een hypotheekadvies waarbij u zich veilig voelt
Alleen bij een positieve beoordeling zal een gespecialiseerde adviseur een hypotheek freelancers aanvraag willen ondersteunen en begeleiden. Hij zal u nooit aanraden om méér te lenen dan verantwoord is. Niemand heeft er wat aan als u in de problemen komt! Vervolgens bewandelt hij samen met u het hele traject van offertes aanvragen en het kiezen van de voor u meest geschikte hypotheekvorm, tegen de beste voorwaarden en de laagst mogelijke rente. Een dergelijke persoonlijke begeleiding geeft u een veilig gevoel!

Wilt u vrijblijvend advies over uw mogelijkheden, vul dan het HuisGarant hypotheek freelancers aanvraag formulier in en u weet binnenkort méér. Een in freelancers gespecialiseerde adviseur zal alle mogelijkheden persoonlijk met u bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor freelancers Bent u zich als freelancer aan het oriënteren op een...
  2. Een hypotheek adviseur voor freelancers Heeft u als freelancer een bedrijfspand of woning op het...
  3. Hypotheek offerte voor freelancers Bent u freelancer en krijgt u bij de bank of...
  4. Hypotheek voor freelancers aanvragen Een hypotheek voor freelancers vraagt om specifieke kennis. Kennis die...
  5. Een geldverstrekker voor Freelancers Bent u als freelancer op zoek naar een geldverstrekker voor...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)