bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

U zoekt een hypotheek en hebt geen vast contract?

Eind november 2007 heeft het kabinet de besluitvorming rond het ontslagrecht opnieuw voor zich uitgeschoven. Dit betekent dat er voorlopig geen verandering komt in de werkgever/werknemer situatie. Veel mensen blijven in dienst op basis van kortlopende contracten, of zelfs helemaal géén contract. Behoort u tot deze laatste groep, dan bent u bijvoorbeeld freelancer waarbij u zelf voor uw eigen fiscale afdrachten zorgdraagt. Voor de maandelijkse inkomsten is dit allemaal geen ramp. Maar op het moment dat u een langlopende financiële overeenkomst wilt aangaan, zoals een hypotheek op een koopwoning, stuit u op problemen.

Tot voor kort was het verkrijgen van een hypotheek waarbij u geen vast contract had zelfs nagenoeg onmogelijk. Gelukkig is voor al die mensen die zonder contract werkzaam zijn nu een aantal oplossingen bedacht zodat ook zij voortaan een ‘normale’ hypotheek kunnen afsluiten!

Oplossing voor hypotheek en geen vast contract situaties
Wie op zoek is naar een hypotheek en geen vast contract heeft, doet er altijd verstandig aan om de (tijdelijke) werkgever om een zogenaamde intentieverklaring te vragen. De werkgever zet daarin zwart op wit dat het zijn bedoeling is om u te zijner tijd in vaste dienst te nemen. Bent u eenmaal in het bezit van een dergelijke verklaring dan kunnen de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs al veel voor u doen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vul dan het hypotheek geen vast contract aanvraag formulier in en één van de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zal contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken.

Komt u in aanmerking voor een hypotheek met NHG?
De Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen heeft onlangs de voorwaarden verruimd voor het verkrijgen van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). U betaalt dan een lagere rente, omdat het Waarborgfonds garant staat voor aflossing van de hypotheekschuld als er problemen zijn. Bij de aanvraag van een hypotheek waarbij u geen vast contract heeft, dient u - behalve de al genoemde intentieverklaring - te kunnen aantonen dat u de afgelopen drie jaar stabiele inkomsten hebt gehad uit (flexibele) arbeid. De bij HuisGarant aangesloten adviseurs zijn in deze materie gespecialiseerd en kunnen beoordelen of u hiervoor in aanmerking komt.

Andere oplossingen als u niet aan alle voorwaarden voldoet
Misschien zitten er hiaten in uw inkomsten uit flexibele arbeid, of u bent - ná uw studie - nog maar net aan de slag bij uw eerste of tweede tijdelijke werkgever. Ook dan zal een gespecialiseerde adviseur in hypotheek met geen vast contract proberen een oplossing voor u te vinden. Slaagt deze daar niet in bij één van de reguliere hypotheekverstrekkers, dan zijn er ook nog de op maat ontworpen hypotheekvormen van financiers met een flexibeler acceptatiebeleid. Een dergelijke - doorgaans iets duurdere - hypotheek kan dan als overbrugging dienst doen, tót het moment waarop u wel drie jaar aantoonbaar arbeid hebt verricht of een vaste aanstelling krijgt.

Wilt u meer inzicht krijgen in uw eigen situatie, maak dan vooral vrijblijvend gebruik van het hypotheek geen vast contract aanvraag formulier, en één van de bij HuisGarant aangesloten adviseurs helpt u graag verder.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek zonder vast contract kan nu zelfs met NHG Het verkrijgen van een voordelige hypotheek zonder vast contract was...
  2. Geen vast inkomen hypotheek Heeft u geen vast inkomen? Hypotheek verstrekkers zullen u dan...
  3. Een tijdelijke contract en toch een hypotheek Heeft u een tijdelijke contract en toch een hypotheek nodig?...
  4. Hypotheek bij tijdelijk contract Zoekt u een hypotheek en heeft u een tijdelijk contract?...
  5. Hoe krijg ik een hypotheek zonder vast inkomen? Heeft u geen vast inkomen dan denkt u waarschijnlijk dat...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)