bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek kleine ondernemer - kans in kritische markt?

Bent u op zoek naar een gunstige hypotheek als kleine ondernemer? De afgelopen maanden is de hypotheekmarkt behoorlijk in het nieuws geweest. Niet alleen bleek uit onderzoek dat veel mensen eigenlijk met een niet passende hypotheek zaten opgezadeld, ook de leencapaciteit van een grote groep Nederlanders werd onder invloed van de regering behoorlijk aangescherpt.

Aanleiding tot deze zelfregulering van de financiële markt waren om te beginnen natuurlijk de ontwikkelingen in Amerika, maar ook het feit dat de afgelopen jaren steeds meer Nederlanders gebruik hebben moeten maken van de schuld saneringsregeling. Al deze ontwikkelingen hebben het afsluiten van een hypotheek er niet gemakkelijker op gemaakt, en voor een hypotheek kleine ondernemer geldt dat in het bijzonder.

Ook voor de kleine ondernemer: een verantwoorde hypotheek via HuisGarant
In deze kritische markt nemen de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs een betrouwbare positie in. Zij beschikken stuk voor stuk over een grote expertise op het gebied van ondernemerschap. Zij kunnen uw cijfers haarfijn analyseren en die vertalen in een voor hypotheekverstrekkers helder advies over uw huidige én toekomstige betalingscapaciteit. Een dergelijke gespecialiseerde kennis van zaken schept vertrouwen en vormt een goede basis voor een voor alle betrokkenen verantwoord advies.

Wilt u graag direct weten wat uw mogelijkheden zijn? Vul dan vrijblijvend het hypotheek kleine ondernemer aanvraag formulier in en wij brengen u met een gespecialiseerde kleine ondernemer hypotheek adviseur in contact. Of lees eerst verder over onze aanpak:

Hypotheek voor kleine ondernemer dient op maat te zijn
Meer dan wie ook heeft u als kleine ondernemer behoefte aan een hypotheek op maat. Dat wil zeggen: een hypotheek die naadloos past bij zowel uw zakelijke als uw privé-situatie. Een hypotheek die uw financiële draagkracht niet te boven gaat; ook niet op het moment dat het zakelijk allemaal even wat minder is. Bijvoorbeeld omdat u met onverwachte investeringen wordt geconfronteerd. Of lang moet wachten op de betaling van uw grootste klant.

Een adviseur met kleine ondernemers expertise kan voor u een daarbij passende hypotheekvorm vinden, en de meest gunstige rentevoet. Daarvoor werkt hij samen met grote reguliere geldverstrekkers, maar tevens met financiële instellingen die speciaal voor kleine ondernemers maatwerk hypotheken kunnen aanbieden.

Hypotheek kleine ondernemer oplossing, ook voor u?
Wilt u graag weten of ook voor u een hypotheek kleine ondernemer oplossing tot de mogelijkheden behoort? Vul dan het aanvraag formulier in en wij brengen u met een in hypotheek en kleine ondernemer gespecialiseerde adviseur in contact. Op basis van de door u verstrekte gegevens krijgt u geheel vrijblijvend een eerste analyse van uw hypotheek ondernemer mogelijkheden.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Uw hypotheek berekenen als ondernemer Als zelfstandig ondernemer, ZZP-er, freelancer of DGA stuit u vaak...
  2. Een vrijblijvende ondernemer hypotheek offerte Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ondernemer hypotheek adviseur...
  3. Een hypotheek afsluiten als ondernemer Wilt u een hypotheek afsluiten als ondernemer vanwege een huis...
  4. Ondernemer en hypotheek informatie Heeft u een nieuwe woning op het oog en bent...
  5. Het maximaal hypotheek bedrag voor de ondernemer U weet ongetwijfeld dat voor u als ondernemer andere kredietnormen...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)