bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

HuisGarant helpt bij hypotheek met BKR registratie

Het verkrijgen van een hypotheek met BKR registratie is over het algemeen niet gemakkelijk. Reguliere hypotheekverstrekkers staan niet bepaald te trappelen om uw koopwoning te financieren. Meestal zullen zij u aanraden om op een later tijdstip terug te komen, wanneer de BKR registratie is ‘verjaard’. Maar wát als zich juist nu die unieke kans voordoet, of dat verhuizen dringend noodzakelijk is omdat er gezinsuitbreiding op komst is?

Dan is daar de mogelijkheid om via HuisGarant mogelijkerwijs wél een hypotheek met BKR registratie af te sluiten. Omdat HuisGarant een bredere visie heeft op BKR problematiek EN goede relaties onderhoudt met gespecialiseerde financiële instellingen die uitgekiende voorwaarden hebben ontwikkeld voor een hypotheek met BKR registratie.

Overzicht noodzakelijk voor hypotheek met BKR registratie
Wilt u weten welke mogelijkheden HuisGarant u kan bieden, dan dient u allereerste ons hypotheek aanvraag formulier in te vullen. Eén van de bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde adviseurs neemt vervolgens contact met u op om uw situatie te bespreken. Daarnaast kunt u zelf nog een overzicht aanvragen van uw BKR registratie. Dat kan kosteloos bij iedere vestiging van de Postbank, waarna het BKR u het betreffende overzicht toestuurt op het door u aangegeven adres.

BKR registratie betekent niet het einde van de wereld
De meeste BKR registraties hebben betrekking op het verleden. Toen het financieel even allemaal tegenzat. Of omdat uw toenmalige partner op beider naam verplichtingen is aangegaan. HuisGarant is van mening dat ieder mens de kans verdient op een nieuwe start en op toekomstperspectief. En een eigen huis ís zo’n perspectief!

De bij HuisGarant aangesloten adviseurs hebben zich daarom grondig verdiept in de meest voorkomende problematiek rond een hypotheek met BKR registratie. Ook hebben zij oplossingen voor de hypotheek met BKR problematiek; zoals het verkrijgen van een financiering bij gespecialiseerde hypotheekverstrekkers met een op maat gesneden acceptatiebeleid. Speciaal voor mensen zoals u. Want er zijn honderdduizenden Nederlanders die worstelen met ditzelfde probleem!

Vraag vrijblijvend informatie aan over uw mogelijkheden
Zodra u het HuisGarant hypotheek met BKR registratie aanvraag formulier hebt ingevuld, zal één van de aangesloten adviseurs u telefonisch benaderen om uw mogelijkheden te bespreken. De ‘zwaarte’ van uw BKR registratie speelt daarbij een rol. Maar nog belangrijker is de stabiliteit en het perspectief van uw huidige inkomenssituatie. Biedt het heden voldoende garantie om uw toekomstige hypotheekverplichtingen zonder problemen te kunnen voldoen, dan zal uw adviseur uw hypotheekaanvraag positief beoordelen en diverse offertes voor u aanvragen.

Samen kiest u vervolgens voor het meest gunstige aanbod: een hypotheek die het beste bij uw omstandigheden en financiële mogelijkheden past!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. HuisGarant helpt zelfstandige aan passende hypotheek Bent u ook eigen baas en regelt u uw eigen...
  2. BKR registratie hypotheek Heeft u een BKR registratie en toch een hypotheek nodig?...
  3. Hypotheek met BKR registratie Uw bank of hypotheek adviseur verleent u veelal onterecht geen...
  4. Bureau Krediet Registratie en een hypotheek Zoekt u ondanks een of meerdere BKR coderingen bij Bureau...
  5. Een hypotheek BKR oplossing via HuisGarant Bent u op zoek naar een gunstige hypotheek BKR oplossing?...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)