bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Is een hypotheek met schuld mogelijk?

U zult beslist de eerste Nederlander niet zijn die in het gelukkige bezit is van een hypotheek met schuld(en). Als de schuld ná het afsluiten van de hypotheek is ontstaan, kraait er zogezegd geen haan naar. Zolang u de hypotheek maar prompt betaalt. Anders ligt het als de schuld er als eerste is en u vervolgens een hypotheek wilt aanvragen. De aflossing van die schuld maakt dan deel uit van de “overige financiële verplichtingen”. De totale omvang daarvan kan reden zijn om uw aanvraag af te wijzen. Een tweede, onderliggende reden voor die afwijzing is bovendien dat geldverstrekkers niet zo dol zijn op mensen die schulden maken; zij zijn ‘te risicovol’.

De hypotheek met schuld oplossingen via HuisGarant
Staat uw schuld officieel bij het BKR geregistreerd? Inclusief eventuele achterstand op de overeengekomen aflossingstermijnen? Toch kunnen in deze gevallen de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs veelal een hypotheek met schuld oplossing voor u vinden, zoals zij dat al voor zo velen hebben gedaan. Want u bent bij lange na de enige niet.

Gespecialiseerde adviseurs op het gebied van hypotheek en schuld
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs hebben kijk op mensen en op menselijke omstandigheden. Een schuld ontstaat nooit van de goedigheid, maar omdat op zeker moment veel tegenzit. Moet dat voor de rest van uw leven een belemmering zijn om de overstap te maken van een huurwoning naar eigen bezit, of van uw eerste koopwoning naar een ruimer huis? Mits u op een verantwoorde manier wordt geadviseerd kan een hypotheek met schuld heel goed samengaan! Uw huidige inkomenssituatie en financiële draagkracht zijn hierbij bepalend voor het uiteindelijke hypotheekadvies.

Hypotheek kan ook oplossing van schuldprobleem zijn
Soms wordt de schuld in de totale hypotheeksom (of als 2e hypotheek) meegenomen, waardoor u weliswaar maandelijks wat duurder uit bent maar wél veel rustiger leeft. Uw hypotheekadviseur zal u er tevens op wijzen dat dit deel van de hypothecaire lening niet fiscaal aftrekbaar is. Daarom hangt het van de hoogte van uw inkomen af in hoeverre dit voor u aantrekkelijk is. De bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde adviseurs hebben veel ervaring in hypotheek met schuld problemen en zoeken voor u altijd naar een oplossing op maat.

Wilt u vrijblijvend advies over uw situatie, vul dan het hypotheek met schuld aanvraagformulier in en een gespecialiseerd hypotheekadviseur uit uw regio zal contact met u opnemen om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Overwaarde benutten voor aflossen schuld of lening Heeft u overwaarde op uw woning en wilt u deze...
  2. Lening / schuld aflossen met overwaarde Heeft u een lening of schuld die u wilt aflossen...
  3. (G)een hypotheek met schulden? Krijgt u lastig of geen hypotheek door schulden die onverhoopt...
  4. Overwaarde huis voor schulden / leningen gebruiken? Heeft u een lening, schuld of BKR codering waar u...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)