bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek ondanks uw wisselende inkomen

Heeft u een geschikte woning op het oog maar krijgt u lastig een hypotheek vanwege uw wisselende inkomen? Mensen met een wisselend inkomen voldoen doorgaans niet aan de strenge normen van de reguliere hypotheek verstrekkers in Nederland. Ondernemers met een wisselend inkomen zoals freelancers, startende ondernemers en Zelfstandige Zonder Personeel krijgen vanwege dezelfde reden ook vaak geen hypotheek.

Veelal onterecht een negatief hypotheek advies bij een wisselend inkomen
Bij de meeste hypotheek adviseurs ontbreekt het aan fundamentele vaardigheden voor het goed kunnen beoordelen van uw wisselende (ondernemers) inkomen en uw toekomst prognose. Hierdoor kan te snel worden geconcludeerd dat u niet in staat bent om uw maandelijkse lasten te betalen.

Een hypotheek met wisselend inkomen via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek specialisten denken niet productgericht, maar situatie en mens gericht. Zij bieden een ‘wisselend inkomen hypotheek oplossing’ speciaal voor mensen die door hun inkomens situatie voor een dichte deur komen te staan.

De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs werken zowel met reguliere als gespecialiseerde geldverstrekkers. Op basis van hun kennis en ervaring hebben zij een uitstekend inzicht ontwikkeld in de vele inkomens situaties en prognoses, waarmee zij uw inkomen uit onderneming inzichtelijk kunnen maken voor deze geldverstrekkers. Zij openen hiermee deuren, daar waar andere hypotheek adviseurs en geldverstrekkers u weigeren.

Hypotheek offerte of advies
Neem contact op met een van onze hypotheek adviseurs voor een passende hypotheek oplossing. Vul hiervoor vrijblijvend het ‘wisselende inkomen hypotheek‘ aanvraagformulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Variabel inkomen hypotheek Hypotheek probleem voor mensen met een variabel inkomen U heeft...
  2. Een hypotheek zonder gelijk inkomen Als uw inkomen niet iedere maand gelijk is, dan doen...
  3. Geen vast inkomen hypotheek Heeft u geen vast inkomen? Hypotheek verstrekkers zullen u dan...
  4. Geen aantoonbaar inkomen hypotheek U kunt bij elke bank naar binnen lopen voor een...
  5. Hoe krijgt u een hypotheek met variabel inkomen? Zoals het er nu naar uitziet zal binnen vier jaar...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)