bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Wel of geen hypotheek bij negatief BKR advies?

De Telegraaf wijdde recentelijk een hele pagina aan de problemen die mensen ondervinden bij het afsluiten van een hypotheek als ze bij het BKR staan genoteerd. Misschien herkende u uw eigen situatie wel in dit artikel en sloeg de angst u om het hart. Of u wist al uit eigen ervaring dat banken meteen aan de noodrem trekken bij een hypotheek met negatief BKR. Want u bent één van die ruim 600.000 Nederlanders, die allerlei obstakels ontmoeten bij het aangaan van normale transacties. Zoals het kopen van een huis, het aanvragen van een creditcard of een autofinanciering…

De reden van uw negatieve BKR notering kan een futiliteit zijn. Een ‘vergeten’ rekeningetje van uw mobiele telefoon provider is soms al voldoende. Of de laatste onbetaalde termijn van het postorderbedrijf. Geen zaken om van wakker te liggen. Maar op het moment van uw hypotheek aanvraag doet u dat wél!

Gelukkig zijn er ook hypotheekverstrekkers die een oplossing bieden bij een hypotheek met negatief BKR. Als u via deze website het hypotheek aanvraag formulier invult brengt één van de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs u graag met hen in contact. Wel of géén hypotheek met negatief BKR, betekent via HuisGarant in heel veel gevallen wél!

Persoonlijke situatie bepalend voor hypotheek negatief BKR
In hetzelfde Telegraaf artikel kwamen gespecialiseerde hypotheekverstrekkers uitgebreid aan het woord en ontvouwden hun visie op het veel voorkomende BKR probleem. Het lastige van een negatieve notering is dat die vijf jaar zichtbaar blijft. Intussen kan uw financiële situatie volledig veranderd zijn. Beter en stabieler. Met vaste inkomsten, of misschien zelfs wel twéé vaste inkomens. Het NU is in dergelijke gevallen belangrijker dan het verleden. En niet te vergeten het toekomstperspectief. Wanneer dat na zorgvuldige toetsing door een gespecialiseerde hypotheekadviseur geen problemen oplevert, dan staan de mogelijkheden voor een hypotheek negatief BKR alsnog voor u open.

Erkende hypotheekverstrekkers met vergunning van de AFM
Hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid voor mensen met een BKR verleden of een wisselend inkomen, zijn in Nederland beslist geen louche instellingen. Zoals iedere partij die financiële producten aanbiedt, is daarvoor een vergunning nodig van de Autoriteit Financiële Markten.

Dat deze hypotheekverstrekkers doorgaans een iets hogere rente berekenen voor een hypotheek negatief BKR ligt voor de hand. Niet alleen zijn zij bereid een hoger risico te nemen, ook is hun werkwijze een stuk arbeidsintensiever dan die van de doorsnee bank die met computermodellen werkt. “Iets hoger” betekent hier overigens nog steeds een alleszins haalbaar en redelijk rentetarief. Daarnaast zal uw bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur altijd eerst trachten een hypotheek voor u te regelen bij een reguliere geldverstrekker. Hierdoor bestaat de kans dat u zelfs een hypotheek krijgt met marktconforme hypotheekrente.

Gespecialiseerde adviseurs van HuisGarant weten de weg
Alle bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in de hypotheek negatief BKR problematiek en weten de weg als u een passende hypotheek oplossing zoekt. Wilt u met één van hen in contact komen om uw situatie te laten beoordelen, vul dan het hypotheek negatief BKR aanvraag formulier in op deze website en zij helpen u graag verder. Invullen van het aanvraagformulier verplicht u tot niets. Aansluitend zal een deskundige adviseur graag uw mogelijkheden met u bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek en BKR hoeft geen hopeloze situatie te zijn De meeste mensen weten intussen wel dat een hypotheek en...
  2. Wat te doen bij geen jaarcijfers en een hypotheek? Heeft u nog geen jaarcijfers en ben u desondanks op...
  3. U zoekt een hypotheek en hebt geen vast contract? Eind november 2007 heeft het kabinet de besluitvorming rond het...
  4. Een BKR hypotheek advies Krijgt u lastig een hypotheek door een of meer BKR...
  5. Hypotheek freelancers advies Freelancers die een huis willen kopen hebben doorgaans meer moeite...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)