bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek offerte voor freelancers

Bent u freelancer en krijgt u bij de bank of uw hypotheek adviseur lastig een hypotheek offerte? Freelancers ondervinden bij banken en intermediairs in veel gevallen problemen met het verkrijgen van een hypotheek; 3 jaarcijfers die getoond moeten worden, uitgebreide bedrijfsplannen, garanties, onderbouwingen en dan nog wordt in veel gevallen geen hypotheek verstrekt…

HuisGarant hypotheek adviseurs zijn gespecialiseerd in het beoordelen en verstrekken van hypotheek offertes voor freelancers.

U kunt direct en vrijblijvend een hypotheek offerte aanvragen door ons hypotheek offerte freelancer formulier in te vullen.

Nadat u het formulier heeft ingevuld nemen wij telefonisch contact met u op om u alvast een eerste indicatie van uw hypotheek mogelijkheden af te geven. In een persoonlijk gesprek kunnen wij vervolgens aan de hand van een nauwkeurige inventarisatie uw financiële situatie verder in beeld brengen. Onze hypotheek adviseurs stellen graag alles in het werk om u van de scherpste hypotheek offerte te voorzien!

Bent u als freelancer op zoek naar een hypotheek? Freelancers kunnen bij HuisGarant terecht voor de scherpste freelancer hypotheek offerte!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek adviseur voor freelancers Heeft u als freelancer een bedrijfspand of woning op het...
  2. Een hypotheek voor freelancers Bent u zich als freelancer aan het oriënteren op een...
  3. Hypotheek voor freelancers Bent u als freelancer op zoek naar een hypotheek? Freelancers...
  4. Hypotheek voor freelancers aanvragen Een hypotheek voor freelancers vraagt om specifieke kennis. Kennis die...
  5. Hypotheek voor freelancers Wordt u door de bank of uw hypotheek intermediair gevraagd...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)