bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek ondanks BKR notering

Wilt u een hypotheek ondanks BKR notering afsluiten? Ofwel wilt u een hypotheek afsluiten en heeft u een actuele BKR notering of een codering uit het verleden die nog steeds zichtbaar is? Wij vertellen u ongetwijfeld niets nieuws als wij u zeggen dat u dan doorgaans een probleem heeft. Grote reguliere hypotheekverstrekkers zijn niet dol op mensen met een dergelijk smetje op hun blazoen en wijzen uw aanvraag al heel snel af. Tegelijk hebben wij ook GOED NIEUWS voor u, want de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs slagen er regelmatig in om in dergelijke gevallen tóch een hypotheek oplossing te vinden, ondanks uw BKR notering!

Wilt u direct weten of wij ook in uw geval iets kunnen betekenen, vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. HuisGarant werkt overal in het land samen met gespecialiseerde adviseurs die ruimschoots ervaring hebben met hypotheek ondanks BKR oplossingen. Door hun grondige kennis van de financiële markt hebben zij al veel van uw lotgenoten aan een passende hypotheek kunnen helpen!

Hypotheek ondanks BKR hangt van omstandigheden af
Achter iedere BKR notering schuilt een verhaal. Dat verhaal zal uw bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur zeker van u willen horen. Het maakt verschil of uw notering het resultaat is van eigen financieel gedrag, of slechts een geval van domme pech. Zoals bijvoorbeeld een niet betalende debiteur of een ex-partner die u met schulden heeft achtergelaten.

Van doorslaggevend gewicht is en blijft natuurlijk uw huidige en toekomstige financiële draagkracht. Heeft u werk en voldoende inkomsten? Kunt u de eventuele hypotheeklasten voldoen? En komt u daardoor niet (opnieuw) in de problemen? Het hangt helemaal van uw omstandigheden af of het verantwoord is om een hypotheek ondanks BKR voor u aan te vragen.

Persoonlijk advies en begeleiding
De hypotheekadviseurs die bij HuisGarant zijn aangesloten beoordelen uw situatie niet op grond van standaard modules en voorwaarden, maar bieden persoonlijk advies en begeleiding. Achten zij een hypotheek ondanks BKR in uw geval zeker verantwoord, dan zullen zij er ook alles aan doen om uw aanvraag geaccepteerd te krijgen. Zij werken daartoe niet alleen samen met grote reguliere hypotheekverstrekkers, maar ook met gespecialiseerde instellingen die een uitgekiend acceptatiebeleid hanteren ten opzichte van mensen met een BKR notering. Uw adviseur zal vanuit zijn ervaring een offerte aanvragen bij die maatschappijen waar u de meeste kans van slagen heeft en die onder de omstandigheden de meest gunstige voorwaarden bieden.

After service van uw hypotheekadviseur
Om iemand met een BKR notering geaccepteerd te krijgen moet soms gekozen worden voor een hypotheek met een iets hogere rentestand. Hier hoeft u niet uw hele leven aan vast te zitten! Zodra uw omstandigheden zich structureel hebben gewijzigd (U of uw partner krijgt bijvoorbeeld een vaste aanstelling of de BKR notering is verdwenen) kan uw hypotheek ondanks BKR meestal op korte termijn tegen een lagere rente worden ondergebracht bij een reguliere geldverstrekker. Uw adviseur zal daarom ook in de toekomst contact met u willen houden en u adviseren tot over sluiten als daar aanleiding toe is.

Vrijblijvend aanvraagformulier
Wilt u vrijblijvend advies van een gespecialiseerde hypotheekadviseur bij u in de buurt? Vul dan het aanvraagformulier hypotheek ondanks BKR in van HuisGarant en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw hypotheek met BKR mogelijkheden te bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek met BKR notering Bent u op zoek naar een hypotheek met BKR notering?...
  2. BKR notering hypotheek Heeft u een of meer BKR notering(en) en toch een...
  3. Een hypotheek ondanks uw ondernemer situatie Heeft u een huis of bedrijfspand op het oog en...
  4. Een hypotheek ondanks uw zelfstandig ondernemerschap Heeft u als zelfstandig ondernemer een nieuwe woning of bedrijfspand...
  5. Een hypotheek ondanks een betalingsachterstand Staat u geregistreerd bij het BKR in Tiel vanwege een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)