bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek ondernemer

Net als u zijn wij bij HuisGarant ondernemers. Waarin u onderneemt weten wij uiteraard (nog) niet. Wij van HuisGarant ondernemen op het gebied van hypotheken. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in de ideale hypotheek voor u als ondernemer. Het resultaat is een hypotheek waar u als ondernemer baat bij heeft!

Als collega-ondernemer hebben we in het verleden gemerkt dat het de zelfstandige ondernemer vaak onnodig lastig wordt gemaakt om een hypotheek af te sluiten. Zelfs als u al langere tijd meer dan genoeg inkomsten uit uw zaak haalt, is het krijgen van een hypotheek nog een hele onderneming op zich. Dat vinden wij een kwalijke en onterechte zaak. Gelukkig kan het ook anders, dat bewijzen onze speciale hypotheek adviseurs dag in, dag uit.

Hypotheek ondernemer vriendelijk
Hypotheek adviseurs kijken bij elke hypotheek aanvraag naar een aantal standaard zaken, waar u niet altijd aan kunt voldoen. Zo vragen zij veelal om de jaarcijfers van de afgelopen drie jaar, terwijl uw bedrijf misschien nog maar 2 jaar bestaat. Hierop wordt u dan afgewezen, ook al heeft u wellicht een zeer gezonde zaak. De hypotheek adviseurs van HuisGarant kijken realistischer tegen de zaken aan. Zij zijn er in getraind om ondernemers te adviseren en te helpen. Dankzij deze parate kennis kunnen zij u veelal wel een interessante hypotheek aanbieden, met een lage rente en dito maandlasten. Dit los van het feit of het nu gaat om een hypotheek voor een woning, een bedrijfspand of een combinatie van deze twee.

Een hypotheek voor ondernemers via HuisGarant
Onze hypotheekadviseur begeleidt u in uw zoektocht naar een speciale ondernemer hypotheek. Er wordt hierbij voor u als ondernemer een flexibel acceptatiebeleid gehanteerd die werkt. Hij vraagt namens u offertes aan bij ondernemers hypotheek gespecialiseerde geldverstrekkers en de reguliere hypotheek aanbieders. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar voor u zo gunstige mogelijke maandlasten, voorwaarden en rente. Zo kunt u samen met uw adviseur uit een ruim aanbod de hypotheek kiezen die het beste bij u en uw onderneming past.

Op zoek naar de juiste ondernemer hypotheek?
Vraag dan een vrijblijvend hypotheekadvies voor ondernemers aan bij HuisGarant. Als u het ondernemer hypotheek aanvraag formulier invult, neemt een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur zo spoedig mogelijk contact met u op, en gaat hij voor u aan het werk.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek als startend ondernemer Wilt u een hypotheek als startend ondernemer, maar kunt u...
  2. Een gespecialiseerde ondernemer hypotheekverstrekker Bent u als zelfstandig ondernemer (freelancer, DGA, startend ondernemer, ZZP-er...
  3. Een hypotheekaanvraag als ondernemer Wanneer u een hypotheekaanvraag als ondernemer (zelfstandig, startend ondernemer, ZZP-er...
  4. Een vrijblijvend ondernemer hypotheek advies Zoekt u als ondernemer een hypotheek advies voor de financiering...
  5. Gespecialiseerde ondernemer hypotheekaanbieders Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ondernemer hypotheekaanbieder? Wanneer...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)