bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor ondernemer zonder jaarcijfers

Bent u op zoek naar een hypotheek, maar bent u een ondernemer zonder jaarcijfers? Veel startende ondernemers lopen tegen dit probleem op, maar ook zij die al langere tijd een eigen bedrijf hebben. Helaas willen reguliere hypotheekverstrekkers, zoals banken, altijd de resultaten over de laatste drie jaar zien. Misschien draait u nog geen drie jaar. Of uw accountant maakt gebruik van de z.g Becon regeling (een uitstel van aangifte, speciaal ten behoeve van belastingadviseurs) en heeft daardoor de meest recente cijfers nog niet klaar. Dit kan allemaal een kink in de kabel betekenen bij de aankoop van de woning die u op het oog heeft.

HuisGarant hypotheek voor ondernemer zonder jaarcijfers
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs hebben ervaring met dergelijke ondernemersproblematiek en komen vaak toch tot een oplossing. Als u gebruik maakt van het HuisGarant hypotheek ondernemer zonder jaarcijfers aanvraag formulier zal één van hen contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bekijken. En die mogelijkheden zijn ruimer dan u misschien had gedacht!

Een onderneming is méér dan zijn jaarcijfers
In bovenstaand zinnetje ligt precies de kern besloten van de zienswijze van HuisGarant en de daarbij aangesloten hypotheekadviseurs. Het staat voor een andere, bredere visie op uw ondernemerschap. Een optelsom van uw persoonlijkheid, uw product of dienst, uw prestaties tot dusver, uw toekomstmogelijkheden, en uw privé-omstandigheden (zoals een meewerkende partner). Biedt dit bij elkaar voldoende garantie om uw maandelijkse hypotheeklasten te kunnen voldoen, dan zit een hypotheek er zeker in. Ook al zoekt u een hypotheek en bent u een ondernemer zonder (voldoende) jaarcijfers.

Reguliere en gespecialiseerde hypotheekverstrekkers
Vanuit hun expertise zijn de bij HuisGarant aangesloten adviseurs beter dan wie ook in staat om uw situatie inzichtelijk te maken voor eventuele hypotheekverstrekkers. Tevens kunnen zij goed inschatten bij wie uw hypotheek ondernemer aanvraag, als ondernemer zonder jaarcijfers, de meeste kans van slagen heeft. Dat kan tóch een reguliere financiële instelling zijn, maar ook een gespecialiseerde maatschappij met een uitgekiend acceptatiebeleid voor ondernemers zoals u.

Persoonlijk advies, ook op langere termijn
Wanneer u bij reguliere geldverstrekkers niet in aanmerking komt voor een reguliere hypotheek, dan onderzoekt uw adviseur een twee-stappen-plan: een gespecialiseerde maatschappij (met vaak een iets hogere rente) als tijdelijke oplossing en daarna de overstap naar een reguliere hypotheekverstrekker (zodra u wél over de vereiste jaarcijfers beschikt). Als voor een dergelijke oplossing wordt gekozen, betekent dit dat uw gespecialiseerde hypotheekadviseur ook in de toekomst graag bij uw situatie betrokken blijft en dat u altijd een beroep kunt doen op diens ervaring en inzicht.

Wilt u vrijblijvend informatie over uw hypotheek als ondernemer zonder jaarcijfers, vul dan nu het aanvraag formulier in en een in ondernemer gespecialiseerde adviseur neemt zo snel mogelijk contact me u op.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Krijg ik een hypotheek zonder jaarcijfers? Jaarcijfers bij een hypotheek aanvraag - en dan drie positieve...
  2. Hypotheek voor zelfstandige zonder jaarcijfers Als u zelfstandig werkt en geen of onvoldoende jaarcijfers kunt...
  3. Zelfstandig ondernemer hypotheek zonder jaarcijfers Zoekt u een zelfstandig ondernemer hypotheek zonder jaarcijfers? Heeft u...
  4. Hypotheek zonder jaarcijfers Bent u als (startend) ondernemer op zoek naar een hypotheek...
  5. Freelancer hypotheek zonder jaarcijfers Bent u als freelancer op zoek naar een freelancer hypotheek...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)