bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

HuisGarant wil een beter hypotheek ondernemers klimaat

Ze zeggen altijd dat Nederlanders een ondernemend volkje zijn. En dat is wáár. Op de vreemdste en ver afgelegen plaatsen in de wereld kom je Hollanders tegen die daar een eigen nering hebben opgezet. Ook binnen de eigen landsgrenzen zien we ondernemers en ondernemingen genoeg. Maar een goed ondernemersklimaat? Wie ooit een hypotheek ondernemers aanvraag heeft gedaan bij onze grote financiële instellingen denkt daar anders over. Ook HuisGarant oordeelt negatief over de weigerachtige houding van banken en verzekeraars bij de aanvraag van een ondernemers hypotheek. Daarom maken wij ons sterk voor een beter ondernemersklimaat, waarin een hypotheek ondernemers aanvraag de gewoonste zaak van de wereld moet zijn.

Vul daarom direct het aanvraagformulier in, zodat een van onze ondernemer hypotheek specialisten vrijblijvend contact met u kan opnemen, of lees eerst verder over uw hypotheek mogelijkheden:

Hypotheek voor ondernemers vaak voordeliger
Torenhoge huurprijzen voor bijvoorbeeld het bedrijfspand drukken zwaar op de resultaten van de onderneming. Vaak blijkt een bedrijfs hypotheek voordeliger te zijn. Het lijkt een simpel rekensommetje dat ook uw accountant van harte zal onderschrijven. Ook voor uw privé situatie kan het verstandig zijn een hypotheek af te sluiten.

Denkend met een positief plan te komen, stapt u optimistisch naar de bank. Dáár blijkt men vaak negatief tegen een hypotheek ondernemers aanvraag aan te kijken. U wordt als risicovol beschouwd. Het bestaansrecht van uw bedrijf heeft zich nog niet bewezen. Of u bent een keer in de rode cijfers beland omdat bijvoorbeeld een klant failliet ging. Kortom, u bent alles behalve een verstandige ondernemer die zijn winst wil verhogen en een eigen woning of bedrijfspand als goede investering ziet.

De HuisGarant hypotheek ondernemers oplossing
Ook HuisGarant is een onderneming. Wij weten dus zelf hoe het voelt om tegen een muur aan te lopen van regeltjes en ongeschreven wetten. Daarom maakt HuisGarant zich sterk voor een beter ondernemersklimaat waarin een hypotheek ondernemers aanvraag wordt beoordeeld zoals iedere andere hypotheek aanvraag. Samen met een landelijk netwerk van hypotheekadviseurs bieden wij een oplossing voor dit veel voorkomende probleem. Zodat u nergens in uw groei belemmerd wordt en kunt profiteren van de voordelen die een hypotheek u biedt. Ongeacht of u een bedrijfspand op het oog hebt, een andere privé-woning, of een combinatie van die twee.

Opening van zaken voor uw hypotheekadviseur
Vul vandaag nog vrijblijvend het hypotheek ondernemers aanvraagformulier in en één van de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zal snel contact met u opnemen. In het daarop volgende gesprek geeft u volledig opening van zaken. Niet alleen over uw successen, maar ook over de tegenvallers, uw kansen, uw plannen en uw privé-situatie.

U zult merken dat er een medestander tegenover u zit, iemand die oplossingsgericht denkt en inventariseert wát in uw situatie haalbaar is. Zo nodig kan uw adviseur hypotheek offertes voor u aanvragen bij hypotheek verstrekkers die een soepeler acceptatiebeleid kennen met betrekking tot een hypotheek ondernemers aanvraag. Dat daar in sommige gevallen een iets hogere rente tegenover staat, kan als een tijdelijke oplossing worden gezien.

De HuisGarant hypotheekadviseur blijft adviseren
Stel dat u inderdaad voor een iets hogere (maar alleszins haalbare) rente moet gaan? Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur blijft contact met u houden en zal zodra uw situatie daar aanleiding toe geeft, zoals bijvoorbeeld gunstigere bedrijfsresultaten en het kunnen overleggen van drie jaarcijfers, uw hypotheek zo snel mogelijk overhevelen naar één van de reguliere hypotheek verstrekkers. Uiteraard na vergelijk van diverse offertes, tegen de laagst haalbare rente en onder de meest gunstige voorwaarden. Want zó zou volgens HuisGarant en haar hypotheekadviseurs een beter ondernemersklimaat eruit moeten zien!

Vul vrijblijvend het hypotheek ondernemers aanvraagformulier in, zodat een van onze hypotheek adviseurs contact met u kan opnemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor ondernemers via HuisGarant Bent u op zoek naar een ‘hypotheek - ondernemer‘ oplossing?...
  2. HuisGarant regelt hypotheek voor freelancer ondernemers Nederland telt tienduizenden freelancers die in allerlei sectoren actief zijn....
  3. HuisGarant helpt zelfstandige aan passende hypotheek Bent u ook eigen baas en regelt u uw eigen...
  4. HuisGarant helpt bij hypotheek met BKR registratie Het verkrijgen van een hypotheek met BKR registratie is over...
  5. Hypotheek freelancer; een haalbare zaak bij HuisGarant Geldverstrekkers en freelancers zijn over het algemeen niet de beste...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)