bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek specialist in bkr coderingen

Bent u op zoek naar een hypotheek specialist in BKR coderingen? HuisGarant is gespecialiseerd in hypotheek oplossingen voor mensen met een of meer BKR coderingen.

De bij HuisGarant aangesloten BKR hypotheek specialisten zitten door heel Nederland. Vraag daarom vrijblijvend een gesprek aan met een hypotheek specialist BKR coderingen bij u in de buurt. Dan neemt deze vervolgens contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Veelal ten onrechte een BKR hypotheek afwijzing
Wanneer u een BKR codering achter uw naam heeft staan, dan is de kans groot dat u bij de bank of via uw hypotheekadviseur geen hypotheek krijgt. Of uw hypotheekrente is aanzienlijk hoger dan dat u had verwacht. U wordt vanwege uw BKR codering veelal direct in een hoge risico klasse ingedeeld.

Deze snelle afwijzing is in veel gevallen onterecht. Veel mensen kunnen namelijk eenvoudig hun maandelijkse hypotheeklasten betalen, ondanks hun BKR codering(en). Zij zouden daarom gewoon in aanmerking moeten komen voor een hypotheek.

HuisGarant, hypotheek specialist BKR
HuisGarant is een hypotheek specialist in BKR registraties. HuisGarant kijkt hierbij verder dan de gemiddelde hypotheekadviseur. Vraag vrijblijvend een hypotheek advies of offerte aan door het invullen van het hypotheek aanvraag formulier. Dan neemt een hypotheek specialist in BKR registraties bij u in de regio contact met u op om de BKR hypotheek mogelijkheden met u door te nemen. Wanneer u tevreden bent over de geboden condities, zoals uw maandelijkse hypotheek lasten en hypotheek rente, dan maakt u een afspraak voor een vervolg gesprek.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. BKR Coderingen BKR Coderingen De achterstandscodering, ook wel A, A1, A2,...
  2. Overwaarde benutten & BKR coderingen Heeft u overwaarde op uw woning en wilt u hiermee...
  3. Een hypotheek / BKR oplossing Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  4. Hypotheek met bkr Banken en hypotheek adviseurs staan er doorgaans niet om te...
  5. Hypotheek met BKR codering Bij de meeste hypotheek aanbieders wordt u geweigerd wanneer u...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)