bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor de startende ondernemer

Bent u als startend ondernemer op zoek naar een hypotheek en kunt u nog geen drie jaarcijfers overleggen? Kom dan via HuisGarant in contact met een gespecialiseerde startend ondernemer hypotheek adviseur die verder kijkt t.o.v. de gemiddelde hypotheekadviseur. Vul hiervoor vrijblijvend het hypotheek startend ondernemer formulier in, of lees eerst verder over de hypotheek markt voor de startende ondernemer:

Door een gebrek aan kennis bij de gemiddelde hypotheek adviseur en het hoge ‘risico profiel’ voor de startende ondernemer, is uw hypotheek aanvraag waarschijnlijk reeds afgewezen…

Hoog risico profiel voor de startende ondernemer
Statistisch gezien zijn er relatief veel ondernemers die de eerste drie jaar van hun opstart niet ‘doorkomen’. Hiernaast vinden hypotheekverstrekkers het lastig om zonder voldoende jaarcijfers de continuïteit van een onderneming te beoordelen. Daarom vraagt de gemiddelde hypotheek verstrekker een startend ondernemer minimaal 3 jaarcijfers te overleggen. Is dit niet mogelijk, dan wordt de aanvraag als zeer risicovol beschouwd en wordt er niet snel overgegaan tot een hypotheek financiering.

Gebrek aan startende ondernemers kennis
Voor de meeste hypotheek adviseurs is het beoordelen van uw ondernemersinkomen en toekomst prognose een ingewikkelde zaak. Het ontbreekt de gemiddelde adviseur aan fundamentele ondernemerskennis voor het lezen en interpreteren van bedrijfsprognoses.

Voorkeur voor de makkelijke hypotheek advisering
Veel hypotheekadviseurs beginnen gewoonweg niet aan het in kaart brengen van de mogelijkheden, omdat zij zich bij voorkeur concentreren op de relatief makkelijke hypotheek advisering. Een hypotheek voor de startende ondernemer met een variabel inkomen of onvoldoende (positieve) jaarcijfers wordt opgevoerd als reden om de aanvraag af te wijzen…

Oplossing via een HuisGarant hypotheekadviseur
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs vinden dat door het te streng handhaven van bovengenoemde criteria u als startend ondernemer ten onrechte geen hypotheek krijgt. Bent u in staat om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen? Praat dan eens vrijblijvend met een van onze hypotheekadviseurs. De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs zijn namelijk als een van de weinige adviseurs in Nederland gespecialiseerd in het bieden van een hypotheek voor de startende ondernemer.

Hypotheek beoordeling
Uw startend ondernemer hypotheek adviseur werkt met de meeste van de in Nederland aanwezige reguliere en gespecialiseerde geldverstrekkers en weet de juiste routes voor u te vinden. Uw adviseur is hierbij volledig thuis in de mogelijkheden en de eisen die door geldverstrekkers worden gesteld.

Doordat uw hypotheek adviseur een hoge mate van ondernemersspecialisme heeft opgebouwd kan deze uw startende ondernemer situatie uitstekend beoordelen. Uw adviseur maakt uw inkomen uit onderneming inzichtelijk en brengt deze bij de juiste geldverstrekkers onder de aandacht. Dit verzekert u van een optimaal hypotheek voorstel met de laagst mogelijke hypotheekrente.

Een -hypotheek startend ondernemer- oplossing via HuisGarant
Vul vrijblijvend het hypotheek startend ondernemer formulier in om een hypotheek advies of offerte aan te vragen. Een gespecialiseerde hypotheek adviseur neemt vervolgens contact met u op om de ondernemer hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.
Kom voor een hypotheek startend ondernemer oplossing in contact met een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor de startende ondernemer Wilt u een woning of bedrijfspand kopen en bent u...
  2. Hypotheek voor de startende ondernemer Heeft u een nieuwe woning op het oog en bent...
  3. Een startende ondernemer hypotheek oplossing Wilt u een huis kopen en bent u op zoek...
  4. Hypotheek startende ondernemer Bent u nog een startende ondernemer? Dan hebt u waarschijnlijk...
  5. Hypotheek startende ondernemer kansen Bent u als startend ondernemer op zoekt naar een hypotheek...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)