bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek startende ondernemer

Bent u nog een startende ondernemer? Dan hebt u waarschijnlijk al gemerkt dat hier zowel voor- als nadelen aan kleven. Wanneer u als startende ondernemer op zoek gaat naar een nieuw huis bijvoorbeeld. Dan blijkt dat maar weinig adviseurs een hypotheek aan u willen verstrekken. En dat is knap lastig. De adviseurs van HuisGarant hebben zich gelukkig gespecialiseerd in de ideale hypotheek voor startende ondernemers.

Hoewel de opstartfase van uw onderneming een drukke tijd is, gaat het gewone leven ook door. En daar horen ook wel eens verhuisplannen bij. Dit is vaak een leuke fase, alleen moet er ook het nodige gebeuren op financieel gebied. Een hypotheek krijgen is voor startende ondernemers en voor gevorderde ondernemers veel moeilijker dan voor werknemers in loondienst. Op zich best vreemd als u zich bedenkt dat de werkgever van een medewerker in loondienst moeilijker een hypotheek krijgt dan zijn werknemer. De oorzaak zit hem in het feit dat een werknemer een contract heeft met bijbehorend een regelmatig inkomen. En een (startende) ondernemer een onregelmatig inkomen. Dat laatste zorgt ervoor dat veel hypotheekverstrekkers u nul op het rekest geven.

Hypotheek startende ondernemer
De meeste hypotheek adviseurs beoordelen elke hypotheek aanvraag op een aantal punten, waar u als startende ondernemer logischer wijs niet aan kunt voldoen. Ze vragen bijvoorbeeld om de jaarcijfers van de afgelopen drie jaar. En dat gaat natuurlijk niet als u uw bedrijf nog geen jaar geleden heeft opgericht. Dit is voor hen een reden om u af te wijzen. De hypotheek adviseurs van HuisGarant kijken gelukkig verder. Zij zijn opgeleid om startende ondernemers te adviseren bij het vinden van de juiste hypotheek. Hierdoor kunnen zij u in de meeste gevallen wel een hypotheek aanbieden, met voordelige maandlasten.

Een hypotheek voor startende ondernemers
De hypotheekadviseur van HuisGarant coacht en adviseert u in de strijd om een passende startende ondernemer hypotheek. Hij regelt offertes voor u bij in startende ondernemers hypotheken gespecialiseerde hypotheekbanken, maar ook bij reguliere hypotheekverstrekkers. Zo vindt hij -in samenspraak met u- een hypotheek op maat met gunstige maandlasten, en een lage rente. Zo kunt u samen met uw adviseur uit een ruim aanbod de hypotheek kiezen die het beste bij u en uw onderneming past.

Een startende ondernemers hypotheek iets voor u?
Wacht dan niet langer. En vraag nu direct bij HuisGarant een offerte aan voor een hypotheek voor startende ondernemers. Als u het startende ondernemer hypotheek aanvraag formulier invult, dan start een van de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur zo snel mogelijk de zoektocht voor u naar een passende hypotheek.
Kom voor een startend ondernemer hypotheek oplossing in contact met een ervaren ondernemer hypotheekadviseur.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor de startende ondernemer Heeft u een nieuwe woning op het oog en bent...
  2. Een hypotheek voor de startende ondernemer Wilt u een woning of bedrijfspand kopen en bent u...
  3. Een startende ondernemer hypotheek oplossing Wilt u een huis kopen en bent u op zoek...
  4. Hypotheek startende ondernemer kansen Bent u als startend ondernemer op zoekt naar een hypotheek...
  5. Hypotheek voor de startende ondernemer Bent u als startend ondernemer op zoek naar een hypotheek...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)