bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Werken als uitzend kracht en tóch een hypotheek?

Er is de laatste jaren veel veranderd in de financiële wereld. Zo was een hypotheek voor uitzend krachten tot voor kort volslagen ondenkbaar. Tegenwoordig kijken sommige hypotheekverstrekkers wat genuanceerder naar mensen met flexibele werkzaamheden en een variabel inkomen. Daardoor behoort zelfs een hypotheek voor uitzend krachten nu tot de mogelijkheden, zij het onder bepaalde restricties. Herkent u zich in deze situatie en staat u al langere tijd ingeschreven bij een uitzendbureau dat u regelmatig van werk voorziet? Dan zou het heel goed kunnen zijn dat ook u via HuisGarant aan een passende hypotheekoplossing kunt komen!

Wilt u zo gauw mogelijk weten of uw persoonlijke situatie aan de gestelde voorwaarden voldoet, maak dan op deze site direct gebruik van het HuisGarant hypotheek uitzend krachten aanvraag formulier. Eén van de aangesloten adviseurs (iemand die goed thuis is in deze specifieke problematiek) zal vervolgens vrijblijvend contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder waarom u via HuisGarant wellicht wél kunt slagen in het verkrijgen van een hypotheek.

Bij een hypotheek voor uitzend krachten telt het aantal jaren
Voor uitzendkrachten geldt bij het verkrijgen van een hypotheek als algemene vuistregel dat u gedurende een aantal jaar regelmatig inkomen uit werk moet hebben genoten. Werkt u korter op uitzendbasis, dan wordt er gekeken naar uw arbeidsverleden en ‘marktwaarde’. Bent u aantoonbaar een ervaren kracht, die gemakkelijk weer aan een vaste werkkring kan komen, dan heeft dat een positief effect op de beoordeling van uw hypotheek aanvraag. Heeft u bovendien een partner met een vast inkomen, dan stijgen uw kansen zelfs aanzienlijk!

Een gespecialiseerde adviseur weegt uw mogelijkheden
De bij HuisGarant aangesloten adviseurs hebben zich gespecialiseerd in hypotheek aanvragen van uitzend krachten. Zij weten precies wat wel en niet geaccepteerd wordt, en door wíe. Daarnaast kijken zij goed naar uw persoonlijke situatie. Zodat u geen verplichtingen aangaat waaraan u zich later kunt vertillen. En dat u niet méér rente betaalt dan strikt genomen noodzakelijk is. Maar is uw inkomen regelmatig genoeg om de kritische toets van de hypotheekverstrekkers te doorstaan, dan zal uw adviseur er alles aan doen om uw hypotheek geaccepteerd te krijgen!

Vraag vrijblijvend informatie aan via HuisGarant
Wilt u graag weten of een hypotheek als uitzend kracht binnen handbereik is? Vul dan geheel vrijblijvend het HuisGarant hypotheek uitzend krachten aanvraag formulier in. U wordt daarna telefonisch benaderd door één van de aangesloten adviseurs die uw situatie met u zal bespreken. Pas daarna hoeft u te beslissen of u serieus een hypotheek aanvraag in wilt dienen!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hoe krijg ik een hypotheek zonder vast inkomen? Heeft u geen vast inkomen dan denkt u waarschijnlijk dat...
  2. Hypotheek voor uitzendkrachten Bent u niet in dienst door middel van een vast...
  3. Een huis kopen als freelancer Wilt u een huis kopen als freelancer? Waren freelancers vroeger...
  4. U zoekt een hypotheek en hebt geen vast contract? Eind november 2007 heeft het kabinet de besluitvorming rond het...
  5. Op zoek naar een hypotheek zonder vaste baan? U heeft geen vaste baan maar wilt toch dolgraag een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)