bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor uitzendkrachten

Bent u niet in dienst door middel van een vast arbeidscontract maar via een uitzendbureau? Wordt u ingezet voor werkzaamheden die tijdelijk van aard zijn? Wanneer u in dit geval op zoek bent naar een eigen huis en een ‘hypotheek voor uitzendkrachten‘, dan is de kans groot dat uw hypotheek aanvraag reeds geweigerd is omdat uw inkomen te ‘onstabiel’ is..

In Nederland werken ongeveer een kwart miljoen mensen onder een uitzend contract. Een uitzendkracht heeft hierbij in de regel minder rechten dan een werknemer met een vast contract. Doorgaans is er geen opzegtermijn, en kan de arbeidsverbintenis van beide zijden op zeer korte termijn worden verbroken. Deze onzekere factor is voor veel hypotheek verstrekkers vaak een reden om een hypotheek voor uitzendkrachten te weigeren.

Helaas schieten sommige hypotheek verstrekkers door en wijzen hypotheek aanvragen van uitzendkrachten bij voorbaat af.

HuisGarant hypotheek voor uitzendkrachten
HuisGarant kijkt verder. Aan de hand van een inventarisatie naar uw uitzendwerk en inkomen, zal een bij Huisgarant aangesloten hypotheek adviseur kijken of deze u toch kan helpen aan een passende ‘hypotheek voor uitzendkrachten’.

Vul vrijblijvend het hypotheek voor uitzendkrachten advies formulier in. Een hypotheek adviseur gespecialiseerd in uitzendkracht hypotheek vraagstukken neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

De hoogte van uw hypotheek
De hoogte van uw te verkrijgen hypotheek hangt o.a. af van uw continuïteit aan inkomsten en de hoogte van uw inkomen. Om de kans te verkleinen dat u uw hypotheek niet meer kan betalen zal het percentage van uw inkomen worden berekend wat mag worden besteed aan uw maandelijkse hypotheek lasten.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een tijdelijke contract en toch een hypotheek Heeft u een tijdelijke contract en toch een hypotheek nodig?...
  2. Geen vast inkomen hypotheek Heeft u geen vast inkomen? Hypotheek verstrekkers zullen u dan...
  3. Een hypotheek zonder gelijk inkomen Als uw inkomen niet iedere maand gelijk is, dan doen...
  4. Hypotheek voor ZZP-ers Bent u op zoek naar een hypotheek voor ZZP-ers (Zelfstandige...
  5. Hoe krijgt u een hypotheek met variabel inkomen? Zoals het er nu naar uitziet zal binnen vier jaar...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)