bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hoe krijgt u een hypotheek met variabel inkomen?

Zoals het er nu naar uitziet zal binnen vier jaar ongeveer 5 tot 10% van alle Nederlandse hypotheken verstrekt worden aan mensen met een variabel inkomen. En daarmee wordt tegemoet gekomen aan de wens van iedereen met een eigen bedrijf, zelfstandigen, freelancers, uitzendkrachten, flexwerkers en gedetacheerden. Allemaal hardwerkende mensen, máár… met een variabel inkomen dat afhankelijk is van opdrachtgevers en hun betalingsgedrag. Mensen, overigens, met een normale woonwens: een eigen huis dat genoeg ruimte biedt om prettig te leven, en soms zelfs ook om vanuit te werken. Daar is een hypotheek met variabel inkomen voor nodig. HuisGarant kan u daarbij behulpzaam zijn!

Wilt u hier en nu direct weten of uw persoonlijke situatie aan de voorwaarden voldoet om voor een dergelijke hypotheek in aanmerking te komen, vul dan vrijblijvend het hypotheek variabel inkomen aanvraag formulier in. Eén van de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs, die gespecialiseerd is in variabel inkomen vraagstukken, zal dan contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder waarom de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs al veel mensen met een variabel inkomen aan een passende hypotheek oplossing hebben kunnen helpen.

HuisGarant werkt samen met gespecialiseerde adviseurs
Voor het beoordelen van een hypotheek met variabel inkomen aanvraag is het van groot belang dat degene die dit doet over grote kennis van zaken beschikt. Ieder zelfstandig beroep en elke onderneming heeft bijvoorbeeld zo zijn eigen markt en mogelijkheden. Bij de gemiddelde adviseur ontbreekt het dan vaak aan de benodigde specifieke kennis. En evenmin is deze voldoende thuis in de financiële aspecten om de ‘risico factor’ van iemand met een variabel inkomen te kunnen vaststellen. Daarentegen hebben de bij HuisGarant aangesloten adviseurs zich gespecialiseerd in hypotheek aanvragen van mensen met een variabel inkomen. Vanuit hun ervaring kunnen zij goed aangeven welke hypotheek oplossing in uw individuele geval verantwoord is!

Meerdere hypotheekverstrekkers voor uw hypotheek variabel inkomen aanvraag
Uw adviseur kan ervoor kiezen om offertes aan te vragen bij meerdere financiële instellingen. Dat kunnen de grote reguliere hypotheekbanken zijn, of een gespecialiseerde maatschappij met hypotheekvormen die speciaal op uw variabel inkomen zijn afgestemd. Wat in uw geval de verstandigste route is, hangt uiteraard helemaal van uw wensen, levensstijl en inkomenssituatie af!

Vraag vrijblijvend informatie aan bij HuisGarant
Wilt u graag weten of het afsluiten van een hypotheek tot uw mogelijkheden behoort? Vraag dan vrijblijvend informatie aan door het HuisGarant hypotheek variabel inkomen aanvraag formulier in te vullen. U wordt daarna telefonisch benaderd door één van de aangesloten adviseurs die uw situatie vrijblijvend met u zal bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Variabel inkomen hypotheek Hypotheek probleem voor mensen met een variabel inkomen U heeft...
  2. Een hypotheek zonder gelijk inkomen Als uw inkomen niet iedere maand gelijk is, dan doen...
  3. Geen vast inkomen hypotheek Heeft u geen vast inkomen? Hypotheek verstrekkers zullen u dan...
  4. Een hypotheek ondanks uw wisselende inkomen Heeft u een geschikte woning op het oog maar krijgt...
  5. Hoe krijg ik een hypotheek zonder vast inkomen? Heeft u geen vast inkomen dan denkt u waarschijnlijk dat...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)