bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor DGA

Hoewel Directeur Groot Aandeelhouders (DGA) in de meeste gevallen in loondienst van hun eigen BV zijn, hebben ze toch vaak moeite om een hypotheek te krijgen. Klinkt dit u bekend in de oren? Dan hebben wij de oplossing!

Ook al bent u als Directeur Groot Aandeelhouder in dienst van uw eigen BV, er zijn helaas maar weinig hypotheekaanbieders die u dan een hypotheek voor DGA zullen verstrekken. Vreemd als u nagaat dat iemand met een onbepaalde tijdscontract, en tegenwoordig vaak zelfs met een bepaalde tijdscontract, overal een hypotheek kan afsluiten. U loopt echter tegen zaken aan als het overleggen van de bedrijfsresultaten van de afgelopen 3 jaar, een hypotheek voor DGA die als maximum de executiewaarde van het huis (vastgesteld door de DGA hypotheekaanbieder) heeft en allerlei prognoses die u moet kunnen geven. Dan nog wordt u als Directeur Groot Aandeelhouder vaak geweigerd voor een hypotheek.

Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder korter dan 3 jaar actief in de onderneming, dan zal de kans op het verkrijgen van een hypotheek voor DGA nog kleiner zijn. Ook al bestaat de onderneming al veel langer, er wordt slechts gekeken naar de jaren dat u als Directeur Groot Aandeelhouder in de onderneming zit. Een hypotheekverstrekker kijkt dan ook niet naar uw inkomen (een DGA moet volgens de fiscus minimaal EUR 39.000,- bruto verdienen), maar naar de bedrijfsgegevens van uw onderneming bij het beoordelen van uw hypotheek voor DGA. U kunt als Directeur Groot Aandeelhouder dus nog zoveel verdienen, als de hypotheekaanbieder de bedrijfsgegevens te risicovol vindt, zal hij u geen hypotheek verstrekken.

DGA hypotheek en HuisGarant
Herkent u bovenstaande situatie en wilt u als Directeur Groot Aandeelhouder wel graag een hypotheek? Dan bent u bij HuisGarant aan het juiste adres. De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs zijn veelal erkend en gespecialiseerd in een hypotheek voor Directeur Groot Aandeelhouders. Ze zijn volledig op de hoogte van de meest recente eisen die door de diverse hypotheekverstrekker van hypotheken voor DGA worden gesteld. Uw adviseur bekijkt met u alle mogelijkheden en de daarbij behoren de hypotheekrente- en lasten. Vervolgens wordt voor u als Directeur Groot Aandeelhouder bij diverse hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid voor ondernemers een DGA hypotheekofferte opgevraagd. Zo bent u verzekerd van de scherpste offerte.

Ook uw mogelijkheden weten?
Vraag dan een vrijblijvend hypotheekadvies voor DGA aan bij HuisGarant. Als u het DGA hypotheek aanvraag formulier invult, neemt een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur vervolgens contact met u op om uw specifieke situatie en de mogelijkheden van een hypotheek voor DGA te bekijken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor Directeur Groot Aandeelhouders Heeft u als Directeur Groot Aandeelhouder een hypotheek nodig? Voor...
  2. Hypotheek voor DGA’s Heeft u een concrete woning op het oog en zoekt...
  3. Gespecialiseerde DGA hypotheekverstrekkers Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) op zoek naar...
  4. DGA hypotheek offerte Bent u op zoek naar een scherpe DGA hypotheek offerte?...
  5. Gespecialiseerde DGA hypotheek aanbieders Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder op zoek naar een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)