bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor flexwerkers

Bent u op zoek naar een hypotheek voor flexwerkers? Een groeiend aantal mensen verricht in onze maatschappij flexibele arbeid. In een wisselend aantal uren en soms werkend voor verschillende opdrachtgevers geven zij op een afwisselende manier invulling aan hun loopbaan. Dat biedt niet alleen persoonlijke vrijheid, maar tevens de mogelijkheid om brede ervaring op te doen. Veel flexwerkers voelen zich in deze situatie uitermate gelukkig, toch kleefde er tot voor kort één smetje aan: de problemen die het gaf bij het verkrijgen van een hypotheek! Gelukkig kunnen de bij HuisGarant aangesloten adviseurs nu een nieuwe optie bieden: een op maar gesneden hypotheek voor flexwerkers waar alle betrokken partijen tevreden mee kunnen zijn!

Een hypotheek voor flexwerkers, ook voor u?
Verricht u flexibele arbeid en wilt u zo snel mogelijk weten of u voor een dergelijke hypotheek in aanmerking komt? Vul dan direct het hypotheek voor flexwerkers aanvraag formulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur zal dan contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder waarom de bij HuisGarant aangesloten adviseurs al zoveel mensen met flexibele werkzaamheden en een variabel inkomen aan een passende hypotheekoplossing hebben kunnen helpen.

Hypotheeklasten en variabel inkomen gaan goed samen
Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen met wisselende arbeid en een variabel inkomen hun hypothecaire verplichtingen niet beter of slechter nakomen dan mensen met een vaste aanstelling. Een aantal hypotheekverstrekkers weet dit intussen ook en heeft daarom voor deze groeiende groep een hypotheekvorm ‘op maat’ ontwikkeld. Wilt u een hypotheek voor flexwerkers aanvragen dan is het verstandig u daarbij te laten adviseren door een deskundige, die in variabel inkomen hypotheken is gespecialiseerd. Alle bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs beschikken over uitgebreide expertise op dit gebied en kunnen uw situatie uitstekend beoordelen!

Deskundige evaluatie van uw mogelijkheden
Een gespecialiseerde hypotheekadviseur kijkt niet alleen naar uw gemiddelde inkomen en de regelmaat daarvan, maar ook naar de marktwaarde van uw beroepsgroep en de toekomstige vraag daarnaar. Nederland is geen Amerika, dus ook financiële instellingen die bereid zijn om een hypotheek voor flexwerkers te verstrekken willen zo veel mogelijk zekerheid! Wordt uw situatie positief beoordeeld dan volgt verder het normale traject van offertes aanvragen en deze tegen elkaar afwegen. Ook daarbij zal uw adviseur u graag behulpzaam zijn.

Wilt u vrijblijvend advies over uw persoonlijke mogelijkheden, maak dan gebruik van het hypotheek voor flexwerkers aanvraag formulier en u wordt binnenkort telefonisch benaderd door één van de bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde adviseurs.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een tijdelijke contract en toch een hypotheek Heeft u een tijdelijke contract en toch een hypotheek nodig?...
  2. Op zoek naar een hypotheek zonder vaste baan? U heeft geen vaste baan maar wilt toch dolgraag een...
  3. Hoe krijgt u een hypotheek met variabel inkomen? Zoals het er nu naar uitziet zal binnen vier jaar...
  4. Nieuwe oplossingen voor zelfstandige hypotheek U bent eigen baas en op zoek naar een zelfstandige...
  5. Een hypotheek voor freelance ondernemers Heeft u een huis op het oog en bent u...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)