bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

HuisGarant regelt hypotheek voor freelancer ondernemers

Nederland telt tienduizenden freelancers die in allerlei sectoren actief zijn. De geboden expertise ligt op hoog niveau en de overheadkosten voor opdrachtgevers zijn aanzienlijk lager t.o.v. vast personeel. Met het economische bestaansrecht van de meeste freelancers zit het daardoor dus wel goed. Toch worden zij door de grote geldverstrekkers nog steeds hardnekkig als een ‘risicogroep’ gezien zodra het gaat om een hypotheek voor freelancer ondernemers. Nee heb je, ja kun je als freelancer bij banken en intermediairs helaas maar zelden krijgen!


Flexibelere beoordeling van hypotheek voor freelancer aanvragen
HuisGarant kent minder starre regeltjes dan de reguliere hypotheek verstrekkers. Als u bij ons een hypotheek voor freelancer aanvraagformulier indient, kunt u rekenen op een uitgebreid persoonlijk gesprek en een objectief advies met betrekking tot uw persoonlijke en zakelijke situatie én de haalbaarheid van een hypotheek.

Alle bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs weten precies waar het bij een hypotheek voor freelancer ondernemers om draait, namelijk de haalbaarheid van de maandlasten. Daarmee verschilt de freelancer overigens in niets van iemand in loondienst. Des te verwonderlijker is het dus eigenlijk dat er zo duidelijk met twee maten wordt gemeten.

Een ervaren gesprekspartner
HuisGarant kan bogen op een landelijk dekkend netwerk van aangesloten hypotheekadviseurs. Zodra uw aanvraagformulier bij ons binnenkomt, zal een adviseur uit uw eigen regio vrijblijvend contact met u zoeken. Daarmee krijgt u een ervaren gesprekspartner die precies op de hoogte is van de mogelijkheden om een hypotheek voor freelancer ondernemers af te sluiten.

Om zijn advies goed te kunnen onderbouwen kijkt hij vooral naar het totaalplaatje van uw situatie. Of u daarbij de cijfers over drie winstgevende jaren kunt laten zien, is voor hem van minder belang. Laten we eerlijk zijn: zelfs de grootste multinational draait wel eens een jaar met verlies. Een freelancer kan datzelfde gebeuren, maar bijvoorbeeld prachtige contracten hebben liggen voor het jaar daarop!

Hypotheek verstrekkers met soepeler acceptatiebeleid
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur weet precies welke van de circa zeventig grootste hypotheek verstrekkers in ons land een soepeler acceptatiebeleid hanteren inzake een hypotheek voor de freelancer. Van al deze aanbieders worden door hem rentetarieven en voorwaarden vergeleken, waarna de meest gunstige aanbieders om een offerte zal worden gevraagd. De hypotheekadviseur bekijkt vervolgens samen met u welke aanbieding het beste bij uw situatie en (gemiddelde) maandelijkse budget past. Onder welke offerte u uiteindelijk uw handtekening zet, is uiteraard geheel aan u.

Al veel freelancers geslaagd via HuisGarant
Al vele freelancers hebben met succes een freelancer hypotheek gekregen via HuisGarant. Daaronder mensen met vrije beroepen in de creatieve sector, consultancy en adviesbureaus, reclame, marketing, en bijvoorbeeld de particuliere zorgverlening. Werkt u op freelance basis en wilt u uw persoonlijke mogelijkheden uitvoerig laten doorlichten, maak dan gebruik van het hypotheek voor freelancer formulier. Dit is de snelste manier om in contact te treden met één van de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheekverstrekker voor freelancer ondernemers Heeft u als freelancer een nieuw huis op het oog...
  2. Hypotheek freelancer; een haalbare zaak bij HuisGarant Geldverstrekkers en freelancers zijn over het algemeen niet de beste...
  3. Hypotheken voor freelancer ondernemers Zoekt u een specialist in hypotheken voor freelancers? Freelancers hebben...
  4. Geen hypotheek voor freelancer ondernemers? Freelancers kunnen doorgaans lastig een hypotheek krijgen via hun bank...
  5. Online hypotheek-freelancer ondernemers Bent u als freelancer op zoek naar een online hypotheek?...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)