bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor freelancer

Bij het aanvragen van een hypotheek voor freelancers via uw bank of hypotheek adviseur werd u waarschijnlijk geconfronteerd met een lang acceptatie traject en veel vervelende drempels. De kans is groot dat u uiteindelijk zelfs geen hypotheek heeft gekregen vanwege uw wisselende inkomen.

Vraag dan eens vrijblijvend een ‘hypotheek voor freelancer’ offerte aan via een gespecialiseerde freelancer hypotheek adviseur in uw regio.

HuisGarant neemt de belemmering bij een hypotheek voor freelancers weg.
De HuisGarant hypotheek adviseurs zijn gespecialiseerd in het verstrekken van hypotheken voor freelancers. HuisGarant biedt hiernaast in samenwerking met enkele geldverstrekkers een bijzonder hypotheek arrangement dat de bestaande belemmeringen voor freelancers wegneemt.

HuisGarant helpt u geheel vrijblijvend met het verkrijgen van een hypotheek voor freelancer ondernemers. Ook zonder vast inkomen of 3 jaarcijfers is het voor u als freelancer mogelijk een hypotheek via HuisGarant af te sluiten of over te sluiten. Dat uw inkomen in de ogen van geldverstrekkers minder zekerheid biedt voor een hypotheek dan een inkomen uit loondienst is voor HuisGarant geen reden u een hypotheek te weigeren.

HuisGarant hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in het analyseren en beoordelen van hypotheek aanvragen voor freelancers en zijn in heel Nederland actief. De HuisGarant hypotheekadviseurs zitten o.a. in Arnhem, Zwolle, Assen, Groningen, Lelystad, Amersfoort, Almere, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Den Haag, Voorburg, Delft, Zoetermeer, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam en Purmerend.

Vraag vrijblijvend een hypotheek voor freelancer ondernemers aan via een freelancer hypotheek adviseur in uw regio, door het invullen van het freelancer hypotheek aanvraagformulier.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek advies voor de freelancer Bent u freelancer en krijgt u via uw bank of...
  2. Een hypotheekverstrekker voor freelancer ondernemers Heeft u als freelancer een nieuw huis op het oog...
  3. Hypotheken voor freelancer ondernemers Zoekt u een specialist in hypotheken voor freelancers? Freelancers hebben...
  4. HuisGarant regelt hypotheek voor freelancer ondernemers Nederland telt tienduizenden freelancers die in allerlei sectoren actief zijn....
  5. Geen hypotheek voor freelancer ondernemers? Freelancers kunnen doorgaans lastig een hypotheek krijgen via hun bank...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)