bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek voor freelancers

Bent u zich als freelancer aan het oriënteren op een hypotheek voor freelancers?

Voor freelancers is het verkrijgen van een hypotheek vaak erg lastig via de gemiddelde hypotheek verstrekker. Dit komt veelal omdat deze geldverstrekkers zich hebben toegespitst op reguliere hypotheek aanvragen. HuisGarant kijkt wél verder, bij het beoordelen van een hypotheek voor freeelancers. Zo hoeft u bij ons geen drie jaarcijfers te tonen bij uw freelancer hypotheek aanvraag en hanteren wij als uitgangspunt dat u in staat moet zijn om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen.

Ontvang van een bij HuisGarant aangesloten freelancer hypotheek adviseur vrijblijvend een hypotheek offerte door het invullen van het hypotheek voor freelancers aanvraag formulier. Uw hypotheek adviseur neemt vervolgens contact met u op, toetst de haalbaarheid en neemt de hypotheek mogelijkheden met u door.

Onze werkwijze
Uw hypotheek adviseur dient uw hypotheek aanvraag in bij de acceptatie afdelingen van zowel reguliere hypotheekverstrekkers als bij verschillende hypotheekverstrekkers die gespecialiseerd zijn in de verstrekking van een hypotheek voor freelancers. De mogelijkheid bestaat dat u bij deze reguliere hypotheekverstrekkers een reguliere hypotheek krijgt, met marktconforme maandlasten en hypotheekrente.

En mochten deze reguliere hypotheekverstrekkers u geen hypotheek willen verstrekken, dan onderzoekt uw hypotheek adviseur de mogelijkheden via verschillende gespecialiseerde hypotheekverstrekkers. Dit zijn erkende hypotheekverstrekkers die een flexibel acceptatiebeleid hanteren bij de verstrekking van een hypotheek voor freelancers. Via deze hypotheekverstrekkers kunt u wel uw woning financieren, zonder bijvoorbeeld de in de regel noodzakelijke drie jaarcijfers te overleggen.

Een vrijblijvend hypotheekadvies
Wilt u een vrijblijvende hypotheekofferte ontvangen? Vul dan het hypotheek voor freelancers aanvraag formulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs bij u uit de regio neemt dan telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.
Gerelateerde hypotheek oplossingen:
Zelfstandig ondernemer hypotheek
DGA hypotheek
ZZP hypotheek
BKR hypotheek
Ondernemer hypotheek
Geen vast inkomen hypotheek

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek adviseur voor freelancers Heeft u als freelancer een bedrijfspand of woning op het...
  2. Hypotheek voor freelancers aanvragen Een hypotheek voor freelancers vraagt om specifieke kennis. Kennis die...
  3. Hypotheek offerte voor freelancers Bent u freelancer en krijgt u bij de bank of...
  4. Een geldverstrekker voor Freelancers Bent u als freelancer op zoek naar een geldverstrekker voor...
  5. Hypotheek voor freelancers Wordt u door de bank of uw hypotheek intermediair gevraagd...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)