bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor ondernemers

U bent zelfstandig- of startend ondernemer en wilt een hypotheek. Voor ondernemers is het afsluiten of oversluiten van een hypotheek vaak erg lastig al dan niet onmogelijk. Om als (startend) ondernemer in aanmerking te komen voor een ‘hypotheek voor ondernemer oplossing‘ via de bank of het intermediair moeten veelal drie jaarcijfers getoond worden, uitgebreide bedrijfsplannen, prognoses, onderbouwingen en dan nog wordt meestal geen hypotheek verstrekt…

Bij de meeste banken wordt het inkomen van de afgelopen drie jaar gemiddeld. Dit is veelal ook niet ideaal, gezien u als ondernemer waarschijnlijk een groei in uw omzet of winst verwacht…

Een hypotheek voor de ondernemer via HuisGarant
In tegenstelling tot andere hypotheek adviseurs kunt u via HuisGarant hoogstwaarschijnlijk wel een hypotheek krijgen. De aan HuisGarant verbonden hypotheek adviseurs zijn namelijk gespecialiseerd in ‘hypotheek voor ondernemer‘ oplossingen.

Vul vrijblijvend het hypotheek voor ondernemer formulier in. Aan de hand van het ingevulde aanvraagformulier kunnen wij direct de haalbaarheid voor u toetsen. Een hypotheek adviseur neemt vervolgens vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Werkwijze bij het verkrijgen van een hypotheek voor een ondernemer
Uw hypotheek adviseur probeert u altijd onder te brengen bij een van de reguliere hypotheek verstrekkers in Nederland. De kans bestaat dat u hierdoor een reguliere hypotheek krijgt met een concurrerende hypotheek rente.

En mocht u geen reguliere hypotheek kunnen krijgen omdat reguliere hypotheek verstrekkers uw risicoprofiel te hoog vinden, dan bekijkt uw hypotheek adviseur de mogelijkheden via in ondernemers gespecialiseerde hypotheek verstrekkers. Hierbij kunt u waarschijnlijk wel uw huis of verbouwing financieren, veelal zonder bijvoorbeeld de in de regel noodzakelijke drie jaarcijfers te overleggen.

Het rentetarief van een hypotheek ligt hier, afhankelijk van uw inkomens situatie, normaal gesproken wel iets hoger dan het rentetarief van een reguliere hypotheek. Dit komt door een risico opslag die wordt gehanteerd door de hypotheek verstrekker. Zodra uw inkomens situatie structureel is gewijzigd, kunt u weer overstappen op een reguliere hypotheek. Uw hypotheek adviseur zal u hierover tijdens uw eerste adviesgesprek verder informeren.

Vul direct het hypotheek voor ondernemer aanvraagformulier in. Een ondernemer hypotheek adviseur neemt vervolgens vrijblijvend contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor beginnende ondernemers Heeft u als beginnend ondernemer een hypotheek nodig voor een...
  2. De beste hypotheek rente voor ondernemers Wilt u als ondernemer een huis financieren, uw huidige hypotheek...
  3. Een hypotheek voor ondernemers Heeft u een bedrijfspand of een nieuwe woning op het...
  4. Een hypotheek voor ondernemers Bent u zich als zelfstandig ondernemer aan het oriënteren op...
  5. Een hypotheek voor ondernemers Wanneer u als ondernemer een hypotheek wilt afsluiten, loopt u...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)