bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek voor ondernemers

Wanneer u als ondernemer een hypotheek wilt afsluiten, loopt u direct tegen een hoop struikelblokken op. Er wordt door veel hypotheekverstrekkers vaak een negatief advies gegeven, waardoor u geen hypotheek kunt afsluiten. Erg vervelend voor u natuurlijk en dat begrijpen wij. Bij HuisGarant kunt u daarom als ondernemer wel een hypotheek afsluiten.

Ook al hebt u als ondernemer ruim voldoende inkomen om de hypotheeklasten te betalen, er zijn helaas maar weinig hypotheekaanbieders die u dan een ondernemers hypotheek willen verstrekken. Zij wijzen u af op bijvoorbeeld het ontbreken van drie jaarcijfers of een te variabel inkomen. De met HuisGarant samenwerkende hypotheekadviseurs hebben specialistische kennis van een hypotheek voor ondernemers. Zij kunnen u in de meeste gevallen een zeer aantrekkelijke hypotheek aanbieden, zodat u ook als ondernemer een hypotheek kunt afsluiten. Het maakt hierbij niet uit of u een hypotheek wilt afsluiten voor bijvoorbeeld een woning, een bedrijfspand of een combinatie van beide.

Een hypotheek voor ondernemers via HuisGarant
De hypotheekadviseur van HuisGarant kijkt samen met u naar de mogelijkheden voor een ondernemershypotheek. Hierbij is het grotere risico van het variabele inkomen van een ondernemer voor de hypotheekadviseur zeker geen reden om de hypotheekaanvraag te weigeren. Er wordt dan ook een flexibel acceptatiebeleid gehanteerd voor ondernemers. Vervolgens worden er voor u offerte aanvragen gedaan bij zowel reguliere als in ondernemers hypotheek gespecialiseerde geldverstrekkers. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar de gunstige voorwaarden, rente en maandlasten. U kunt dus kiezen uit een breed scala van hypotheekverstrekkers en uit dat aanbod kiest u, samen met uw adviseur, de hypotheek voor ondernemers die het beste bij u past. Dat bespaart u bovendien veel tijd en moeite, omdat u niet zelf alle geldverstrekkers langs hoeft voor een offerte.

Ook uw mogelijkheden weten?
Vraag dan een vrijblijvend hypotheekadvies voor ondernemers aan bij HuisGarant. Als u het ondernemers hypotheek aanvraag formulier invult, neemt een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur vervolgens contact met u op om uw specifieke situatie en de mogelijkheden van een hypotheek voor ondernemers te bekijken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek afwijzing voor ondernemers Bent u als ondernemer (zelfstandig ondernemer, freelancer, ZZP-er, DGA of...
  2. Een hypotheek offerte voor ondernemers Een hypotheek offerte als ondernemer afsluiten is niet makkelijk. Een...
  3. Hypotheek voor ondernemers U bent zelfstandig- of startend ondernemer en wilt een hypotheek....
  4. Een hypotheek voor ondernemers Bent u zich als zelfstandig ondernemer aan het oriënteren op...
  5. Een hypotheek voor ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer, freelancer, DGA of bijvoorbeeld ZZP-er...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)