bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek voor ondernemers

Bent u zich als zelfstandig ondernemer aan het oriënteren op een hypotheek voor ondernemers? Voor zelfstandige ondernemers is het oversluiten of afsluiten van een hypotheek vaak erg lastig via de gemiddelde bank, verzekeringsmaatschappij of hypotheek intermediair.

Om hier als ondernemer in aanmerking te komen voor een hypotheek voor ondernemers moet u aan veel eisen voldoen. U moet doorgaans drie jaarcijfers tonen en een toekomst prognose afgeven, er wordt o.a. gekeken naar het soort werk dat u verricht en uw huidige inkomen, maar dan nog is dit bij deze geldverstrekkers geen garantie voor een hypotheek…

Een hypotheek voor ondernemers via HuisGarant
In tegenstelling tot andere hypotheek adviseurs kunt u via HuisGarant bijvoorbeeld zonder de doorgaans benodigde 3 jaarcijfers wel gewoon een hypotheek krijgen. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zijn namelijk gespecialiseerd in de verstrekking van een hypotheek oplossing voor ondernemers.

Wilt u van een bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseur vrijblijvend een hypotheek advies of offerte ontvangen? Vul dan het hypotheek voor ondernemers aanvraagformulier in, zodat een ondernemer hypotheek adviseur de haalbaarheid voor u kan toetsen. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zitten door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt.

De werkwijze bij de verstrekking van een hypotheek voor ondernemers
Uw hypotheek adviseur dient uw hypotheek aanvraag in bij de acceptatie afdelingen van verschillende hypotheekverstrekkers. Uw hypotheek adviseur probeert uw aanvraag hierbij altijd onder te brengen bij een reguliere hypotheekverstrekker. De mogelijkheid bestaat dat u hierdoor een reguliere hypotheek krijgt, met marktconforme maandlasten en hypotheekrente.

En mochten reguliere hypotheekverstrekkers u geen hypotheek willen verstrekken, omdat zij uw risicoprofiel te hoog vinden, dan onderzoekt uw hypotheek adviseur de mogelijkheden via in ondernemers gespecialiseerde hypotheekverstrekkers. Dit zijn erkende hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid voor ondernemers. Hierbij kunt u wel uw woning financieren, zonder bijvoorbeeld de in de regel noodzakelijke drie jaarcijfers te overleggen.

Het rentetarief van een hypotheek ligt hier i.v.m. een risico opslag normaal gesproken wel iets hoger t.o.v. het rentetarief van een reguliere hypotheek. Zodra uw inkomens situatie structureel is gewijzigd, kunt u hierbij weer overstappen op een reguliere hypotheek. Uw hypotheek adviseur zal u hierover verder informeren.

Een vrijblijvend hypotheekadvies
Wilt u direct een deskundig en objectief hypotheekadvies? Vul dan het hypotheek voor ondernemers aanvraagformulier in. Er wordt vervolgens telefonisch contact met u opgenomen om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.
Gerelateerde hypotheek oplossingen:
Freelancer hypotheek
DGA hypotheek
ZZP hypotheek
BKR hypotheek
Zelfstandige hypotheek
Geen vast inkomen hypotheek

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor ondernemers Wanneer u als ondernemer een hypotheek wilt afsluiten, loopt u...
  2. Hypotheek voor ondernemers U bent zelfstandig- of startend ondernemer en wilt een hypotheek....
  3. Een hypotheek voor ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer, freelancer, DGA of bijvoorbeeld ZZP-er...
  4. Een hypotheek voor beginnende ondernemers Heeft u als beginnend ondernemer een hypotheek nodig voor een...
  5. De beste hypotheek offerte voor ondernemers Bent u op zoek naar de beste hypotheek offerte voor...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)