bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Vraag advies bij hypotheek voor zelfstandige ondernemers

Wanneer u als zelfstandig ondernemer een hypotheek wilt afsluiten doet u er verstandig aan om u daarbij te laten adviseren door een deskundige. De voorwaarden waaraan u bij een hypotheek voor zelfstandige ondernemers moet voldoen zijn over het algemeen namelijk vele malen complexer dan voor mensen in loondienst. Reguliere hypotheekverstrekkers, zoals banken, vragen bovendien dingen van u waaraan u niet (helemaal) kunt voldoen. Zoals jaarcijfers over de afgelopen drie jaar en positieve resultaten, waaruit de continuïteit van uw privé-inkomen kan worden afgeleid. Kunt u die cijfers niet overleggen, of heeft u één van die jaren met verlies gedraaid, dan is de kans klein dat uw hypotheek aanvraag wordt gehonoreerd.

De bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde hypotheek adviseurs kennen deze valkuilen en helpen zelfstandige ondernemers alsnog aan een passende hypotheek!

Een hypotheek voor zelfstandige ondernemers
Ontbreekt het u aan voldoende jaarcijfers of heeft u in de achterliggende jaren enigszins geleden onder de krappe economie? Laat uw gegevens dan toetsen en wellicht zijn er toch mogelijkheden voor u. Maak gebruik van het HuisGarant hypotheek voor zelfstandige ondernemers aanvraag formulier en een gespecialiseerde hypotheek adviseur zal contact met u opnemen om uw situatie te bespreken. Of lees eerst verder waarom de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs al veel zelfstandige ondernemers aan een passende hypotheek hebben kunnen helpen:

Hypotheek voor zelfstandige ondernemers vraagt begrip van ondernemerschap
De resultaten van een zelfstandige onderneming zijn sterk afhankelijk van onder andere economische fluctuaties, de plotselinge noodzaak van investeringen, en het betalingsgedrag van klanten. Ook in een ‘gezond’ bedrijf kunnen magere en vette jaren elkaar afwisselen; drie jaarcijfers zegt dus eigenlijk niet zoveel. De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs hebben begrip van ondernemerschap en kunnen uw cijfers en informatie vertalen in voor hypotheekverstrekkers begrijpelijke taal. Hun advies en uitleg maakt vaak de weg vrij voor uw hypotheek voor zelfstandige ondernemers aanvraag.

Gespecialiseerde adviseurs hebben goede entree bij hypotheekverstrekkers Hypotheekadviseurs, die gespecialiseerd zijn in de hypotheek voor zelfstandige ondernemers problematiek, hebben een goede entree bij de meeste financiële instellingen. Niet alleen bij de reguliere hypotheekverstrekkers, maar ook bij gespecialiseerde organisaties met een klantvriendelijk acceptatiebeleid ten opzichte van zelfstandige ondernemers. Als blijkt dat u de maandelijkse hypotheeklasten zonder problemen kunt voldoen, wordt uw aanvraag van harte ondersteund en professioneel begeleid.

Wilt u vrijblijvend advies over uw mogelijkheden, vul dan het hypotheek voor zelfstandige ondernemers aanvraag formulier in. Eén van de bij HuisGarant aangesloten adviseurs zal contact met u opnemen en bekijken wat uw mogelijkheden zijn.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek advies voor zelfstandige ondernemers Bent u op zoek naar een gedegen hypotheek advies als...
  2. Een hypotheek voor zelfstandige ondernemers Heeft u als ondernemer een bedrijfspand of woning op het...
  3. Hypotheek voor zelfstandige ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een huis...
  4. Hypotheek offerte voor zelfstandige ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een passende...
  5. Hypotheek adviseur voor zelfstandige ondernemers Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur voor zelfstandige...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)