bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek voor zelfstandigen

Wilt u een nieuw huis kopen en bent u momenteel op zoek naar een hypotheek voor zelfstandigen? HuisGarant kijkt verder t.o.v. de gemiddelde bank of hypotheekadviseur en heeft al vele zelfstandigen voorzien van een gunstige hypotheek oplossing. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur neemt graag de mogelijkheden met u door. Vul daarom vandaag nog het hypotheek voor zelfstandigen formulier in, zodat een van onze adviseurs u een vrijblijvend advies kan geven.

Banken en intermediairs zitten er veelal niet op te wachten zelfstandige ondernemers een hypotheek te verstrekken. Zij wijzen zelfstandigen af, bijvoorbeeld vanwege het niet hebben van drie complete jaarcijfer overzichten, het niet hebben van definitieve belastingaanslagen, of vanwege een te variabel inkomen…

Een hypotheek voor zelfstandigen via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheekadviseurs hebben inmiddels vele zelfstandigen voorzien van een gunstige hypotheek. Dat het inkomen van een ondernemer minder zekerheden biedt t.o.v. het inkomen uit vast dienstverband, is hierbij zeker geen reden om uw aanvraag te weigeren. Ook met een wisselend inkomen of geen drie jaarcijfers wordt veelal een gunstige hypotheek voor zelfstandigen verstrekt. U heeft hierbij de mogelijkheid om een hypotheek af te sluiten, over te sluiten of te verhogen.

Bent u als zelfstandig ondernemer in staat om maandelijks uw hypotheek te betalen? Kom dan via HuisGarant vrijblijvend in contact met een ondernemer hypotheek adviseur. Vul hiervoor vrijblijvend het hypotheek voor zelfstandigen aanvraagformulier in. Een gespecialiseerde ondernemer hypotheek adviseur bij u uit de regio neemt dan contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor zelfstandigen Bent u op zoek naar een hypotheek voor zelfstandigen (u...
  2. Groeimarkt: hypotheek voor zelfstandigen De tegenwoordige arbeidsmarkt toont een totaal ander beeld dan enkele...
  3. Hypotheek voor zelfstandigen vraagt om maatwerk Als u op zoek bent naar een hypotheek voor zelfstandigen...
  4. Een zelfstandigen hypotheek oplossing Een zelfstandigen hypotheek is via de gemiddelde bank of hypotheekadviseur...
  5. Een hypotheek voor zelfstandigen Heeft u als zelfstandig ondernemer een huis of bedrijfspand op...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)